Kalça çıkığı bulunup uzatma ameliyatı olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.09-2010 08:59
Kalça çıkığı bulunup uzatma ameliyatı olan var mı?
Arkadaşlar
kalça çıkığı ameliyatı değilde kalça çıkığı bulunup yeni yöntem olan motorlu çivi ile ayak uzunluklarını eşitlemek için ameliyat olan var mı?
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 08.11-2010 16:54
ben bu konuda size mesleğim(ortopedi ve beyin cerrahi cerrahi implantlar(platin) satıyoruz hastanelere bilgi veriyim(bende üst extremitede wolkmann is kemik kontroktörü)engellisiyim.
kalça çıkığı(DKÇ)doğuştan kalça çıkığı çalışmış olduğum ortopedistler bu tür ameliyatları nasıl yapıyor.
hasta için ne tür cerrahi gişimde bulunuyor.bunu hastanın yaşına göre hastalık tanısına göre teknolojinin en son modeli olarak bilgilendirmeyi bildiğim kadarıyla sizlerle paylaşayım.dkç tanısı olan hastaya yaşı itibariyle 18 yaşından sonra(ağrıları çok sıklaşmışsa) total kalça protezi önerilir.bu protezin ömrü hasta iyi kullanırsa 20 yıl civarındadır derler hocalar .birde malzemenin kaliteli olması gerekir.şu anda motorlu çivi ameliyatı diye herhangi birşey yoktur.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.03-2011 13:55
slm aymelek hanım
doktoruma en son gittiğimde bi bayanla tanıştım kalça çıkıklığı bulunum uzatma ameliyatı olmuş onun uzatma işlemi ameliyat sırasında olmuş yani birden uzatmışlar 3cm kemiğin arasına sihaz yerleştirmişler bilgi m bu kadar yapan doktorda 9 eylül üni Hasan Havıççıoğlu
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.03-2011 22:49
zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekküer ederim arkadaşlar ben şuanda ameliyatı düşünmüyorum.önerdiğiniz doktora muayne olmak isterim bilgi almış olurum iyi akşamlar
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları