+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Ayak bileği dondurma ameliyatı oldum. Ama halen üstüne basamıyorum?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Genelde bu malzemeler pahalı ama eğer istekleri karşılıyorsa neden alınmasın.Yerli kasaplara bunun yarısı kadar para veriyorsunuz hep problem cıkıyor, yani söyledikleri ile cıkardıkları iş kalitesi birbirini tutmuyor.
    Değişik ürünler cıkıyor ,bir daha afa alırsam bu alttaki ürünü denemek isterim :

faruk34,
    ebay de gezinirken 199$ a bu ürünlerden gördüm.
    Bi kargo parası ile temin edebilirsin kanımca!.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Onu bende gördüm hatta mail attım kargo ücreti nekadar tutar diye 29 dolar diye cevap verdi.. yalnız ürün kullanılmış durumda sıfır değil yani ...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben plastik afo kullanıyorum 2 yıldır.

Geçenlerde karbon afoyu aldım ve 1 hafta deneme süresi olarak verdiler kullandım. Ottobock'un karbon afosuydu. Evet burkulmayı önlüyor. Ama kesinlikle plastik afodan daha rahat değil.

Neden derseniz;

* Bi kere kenarlarını traşlayamadıkları için, ürüne göre özel ayakkabı almalısınız diyorlar. 1000-1500 TL veriyoruz niye özel ayakkabı almak zorunda olalım ki? Her ayakkabıya olmuyor. Çünkü taraklı ayaklara yapılmış gibi tasarlanmış. Benim ayağım ince ve sorun yaşadım.

* Plastik afo ayagınızın şekline göre şekil aldığı için problem yaratmıyor ama, bu karbon afolarda ayak parmaklarımın kök kısmı bir süre yürüdükten sonra ciddi anlamda uyuşuyor. Carbon afo sert ve şekil almayan bir maddeden yapıldığı için, ayağınızı bir süre sonra uyuşturuyor. Deneme süresinden sonra ürünü almamış olmamın en büyük nedeni de bu!

* Başka markaların karbon afolarını da denedim, onlar ince olarak tasarlanmış mesela, gayet güzel! Onlar her ayakkabıya olabiliyor. Ama onlarda da bir süre yürüdükten sonra ayak parmaklarımın kökünde ve parmaklarımda ciddi uyuşukluk hissettiğim için onuda almadım. Çok rahatsız oldum çünkü. Ayağında his olmayanlar kullanabilir diye düşünüyorum. Ama his olanlar mutlaka deneyip almalı. 1 gün deneseniz bile anlayabilirsiniz.

O yüzden almadan önce mutlaka 1 gün deneme süresi isteyin. Ve o 1 günde bol bol yürüyün.

O kadar para boşa gitmesin, yazık günah...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı