Kalça çıkıklığı için ameliyat olmuş ve hiç ağrısız yaşamını sürdüren var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 22:50
Kalça çıkıklığı için ameliyat olmuş ve hiç ağrısız yaşamını sürdüren var mı?
kalca cikikligi olan ve ameliyat la platin takilip hic agrisiz sorunsuz yasayan varmi aramizda.
bilgi paylasimi icin birilerini ariyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 23:20
Şunu diyim size daha önce 3 5 arkadaşım ameliyat geçirdi ama sanırım kalca yoktu genelde diz diz kapağı bel ayak tarak kemiği hiç biriside memnun değil tabiki doğal hali gibi olmaz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.09-2010 23:39
kalça protezinden önce noltrex 2.5 ml adındaki iğneyi deneyin..ben çok memnun kaldım..benim kalça protez ameliyatı olmam gerekli lakin doktorum ameliyattan önce son şans olarak bu iğneyi yaptı şimdi çok şükür iyiyim..araştırın derim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.07-2011 21:18
merhaba,kalça protezi ile ilgili araştırma yaparken sizin yazınızı gördüm.benim iki kalçamada protez takılması gerekiyor.siz bir ilaçtan bahsetmişsiniz.bu ilaç neden anestezi altında yapılıyor,yan etkileri varmı,bir kalçaya kaç kez enjekte edilmesi gerekiyor fayda görebilmek için ve nekadar süre ile etkisini gösteriyor.2 kalça için kaç tane almam gerekiyor tek seferde.ayrıca hangi doktorlar yapabilir bu işlemi,bilgilendirirseniz memnun olurum.internette araştırdım ama pek birşey bulamadım.
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları