+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Kalça çıkıklığı için ameliyat olmuş ve hiç ağrısız yaşamını sürdüren var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Kalça çıkıklığı için ameliyat olmuş ve hiç ağrısız yaşamını sürdüren var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kalca cikikligi olan ve ameliyat la platin takilip hic agrisiz sorunsuz yasayan varmi aramizda.

bilgi paylasimi icin birilerini ariyorum

Şunu diyim size daha önce 3 5 arkadaşım ameliyat geçirdi ama sanırım kalca yoktu genelde diz diz kapağı bel ayak tarak kemiği hiç biriside memnun değil tabiki doğal hali gibi olmaz

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kalça protezinden önce noltrex 2.5 ml adındaki iğneyi deneyin..ben çok memnun kaldım..benim kalça protez ameliyatı olmam gerekli lakin doktorum ameliyattan önce son şans olarak bu iğneyi yaptı şimdi çok şükür iyiyim..araştırın derim

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba,kalça protezi ile ilgili araştırma yaparken sizin yazınızı gördüm.benim iki kalçamada protez takılması gerekiyor.siz bir ilaçtan bahsetmişsiniz.bu ilaç neden anestezi altında yapılıyor,yan etkileri varmı,bir kalçaya kaç kez enjekte edilmesi gerekiyor fayda görebilmek için ve nekadar süre ile etkisini gösteriyor.2 kalça için kaç tane almam gerekiyor tek seferde.ayrıca hangi doktorlar yapabilir bu işlemi,bilgilendirirseniz memnun olurum.internette araştırdım ama pek birşey bulamadım.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı