Kalça protezi bulunup, daha sonra protezi değiştirmek için ameliyat olmak?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 03.03-2011 16:26
merhabalar..
bende ameliyat olacağım..ankara da önerebileceğiniz uygun fiyata ameliyat yapan insan evladı bir doktor var mı?teşekkür ederim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.03-2011 13:35
ümit altun
arkadaşlar benim bende protez kemik taktrdım 1 ay oldu bacagımın biri kısaydı şimdi ameliyat oldm baagım uzadı acaba normal mi :S zaman la kısalır dedi doktor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.03-2011 11:06
benim bacagında uzaman birileri yokmu acaba yoksa benim ameliyattmda bi sorun mu var öğrenk istiyorum...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.04-2011 14:58
Merhaba.İlk başlarda ben de sanki yüksek biryere çıkıyormuşum gibi oluyordum.Fakat zamanla geçiyor.Hakikaten çok kafama takıyordum.Şimdi hiç aksamam kalmadı.Bol egzersiz yap,yürüyüş yap,aynı boya gelecektir
)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.04-2011 13:55
cok saol dostum ya nasıl takılmayım ki kafaya sende agrılar oluoyormuydu kardeşim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.04-2011 14:55
Bende yeni oldum trafık kazası 2 ay oldu henuz basmama ızın verılmıyor ilk basmada sıddetlı agrı olacakmı ? veya nasıl hıssedicem bırısı bılgı verebılırmı merak edıyorum...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.04-2011 16:53
Bende şuan Bile bazen agrılar geliyor 2 ay oldu ben ameliyat olalı ilk bastıgında sadece uyuşma çok oluyor kardeşim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.04-2011 22:43
Oğuz kardeşim ben de ameliyat olalı 2 ay oldu.İlk günle bugün çok farklı.Daha iyiyim.Zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum.Dizinize gelince bir arkadaşımın dizi sizin diziniz gibiydi.Aynı size yapılan uygulamalar arkadaşımada yapıldı.Şu anda çok iyi.Rahatlıkla oturup kalkabiliyor.Aynı zamanda iki kalça protezi, iki diz protezi ameliyatı geçirdi.Şu an araba bile kullanabiliyor.İnşallah sizde çok iyi olacaksınız.Acil şifalar diliyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.04-2011 23:10
benim protezin oldu yer sızlıyor 2 oldu ameliyat olalı normal mi acaba... bilgisi olan yazarsa sevinirim .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.04-2011 23:30
umitaltun;
Hmm yaa benım kas yapısıda cok zayıf kılo olarakta agırım korkuyorum dogrusu bırde bazen haff basar gbı yaptıgımda ayagım esnıyor yukarıya dogru sankı
MERVECE;
Yok bende diz protezi falan degıl de kırecleme oldu sımdı fızıge basladım ve yuz ustu yatrıp zorluyorlar agladım gercekten yok boyle bır acı kolaylastrmanın yolu yokmu bunu
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.04-2011 00:04
bende iki taraflı kalca cıkıklıgı var ... benim sormak istedigim burda bir kac doktora gittim bana dedilerki hemen ameliyat olma agrıların cok arttıgında ol..önceden 25 yaslarındayken istedigim gibi hopluyodum zıplıyodum ama simdi öyle degilim..yarım saat ayakta durdumu agrım baslıyo.. doktorda diyoki 45 yaslarında ol ameliyatı ameliyat olanlar bi zahmet yazssınlar görüslerini ..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.04-2011 13:54
Halit_54;
protezın bır omru oldugu ıcın olası aksılıklerde 3-5 kes degısme ımkanı olmuyor en saglıklısı ılk takılan protez ne kadar gec oldunuz okdr ıyıı okadar cok dayanır dıkkatte edersenız omurluk olur gec yaslardaa ben 20 yasındayım kaza gecrdım secme sansım olmadan yapıldı bakalı nasıl olcak
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları