+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5
Toplam 72 mesajın 61-72 arasındakiler
Kalça protezi bulunup, daha sonra protezi değiştirmek için ameliyat olmak?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhabalar..
    bende ameliyat olacağım..ankara da önerebileceğiniz uygun fiyata ameliyat yapan insan evladı bir doktor var mı?teşekkür ederim

Standart ümit altun

arkadaşlar benim bende protez kemik taktrdım 1 ay oldu bacagımın biri kısaydı şimdi ameliyat oldm baagım uzadı acaba normal mi :S zaman la kısalır dedi doktor

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

benim bacagında uzaman birileri yokmu acaba yoksa benim ameliyattmda bi sorun mu var öğrenk istiyorum...

Merhaba.İlk başlarda ben de sanki yüksek biryere çıkıyormuşum gibi oluyordum.Fakat zamanla geçiyor.Hakikaten çok kafama takıyordum.Şimdi hiç aksamam kalmadı.Bol egzersiz yap,yürüyüş yap,aynı boya gelecektir)

cok saol dostum ya nasıl takılmayım ki kafaya sende agrılar oluoyormuydu kardeşim

Bende yeni oldum trafık kazası 2 ay oldu henuz basmama ızın verılmıyor ilk basmada sıddetlı agrı olacakmı ? veya nasıl hıssedicem bırısı bılgı verebılırmı merak edıyorum...

Bende şuan Bile bazen agrılar geliyor 2 ay oldu ben ameliyat olalı ilk bastıgında sadece uyuşma çok oluyor kardeşim

Oğuz kardeşim ben de ameliyat olalı 2 ay oldu.İlk günle bugün çok farklı.Daha iyiyim.Zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum.Dizinize gelince bir arkadaşımın dizi sizin diziniz gibiydi.Aynı size yapılan uygulamalar arkadaşımada yapıldı.Şu anda çok iyi.Rahatlıkla oturup kalkabiliyor.Aynı zamanda iki kalça protezi, iki diz protezi ameliyatı geçirdi.Şu an araba bile kullanabiliyor.İnşallah sizde çok iyi olacaksınız.Acil şifalar diliyorum

benim protezin oldu yer sızlıyor 2 oldu ameliyat olalı normal mi acaba... bilgisi olan yazarsa sevinirim .

umitaltun;
    Hmm yaa benım kas yapısıda cok zayıf kılo olarakta agırım korkuyorum dogrusu bırde bazen haff basar gbı yaptıgımda ayagım esnıyor yukarıya dogru sankı

MERVECE;
    Yok bende diz protezi falan degıl de kırecleme oldu sımdı fızıge basladım ve yuz ustu yatrıp zorluyorlar agladım gercekten yok boyle bır acı kolaylastrmanın yolu yokmu bunu

bende iki taraflı kalca cıkıklıgı var ... benim sormak istedigim burda bir kac doktora gittim bana dedilerki hemen ameliyat olma agrıların cok arttıgında ol..önceden 25 yaslarındayken istedigim gibi hopluyodum zıplıyodum ama simdi öyle degilim..yarım saat ayakta durdumu agrım baslıyo.. doktorda diyoki 45 yaslarında ol ameliyatı ameliyat olanlar bi zahmet yazssınlar görüslerini ..

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Halit_54;

protezın bır omru oldugu ıcın olası aksılıklerde 3-5 kes degısme ımkanı olmuyor en saglıklısı ılk takılan protez ne kadar gec oldunuz okdr ıyıı okadar cok dayanır dıkkatte edersenız omurluk olur gec yaslardaa ben 20 yasındayım kaza gecrdım secme sansım olmadan yapıldı bakalı nasıl olcak

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 5 İlkİlk 1 2 3 4 5

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı