+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 36 mesajın 1-15 arasındakiler
Şeker hastalığının 2.evresi ne demek?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Şeker hastalığının 2.evresi ne demek?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar içinizde şeker hastası olan varsa yada bilgisi olan cvp yazarsa sevinirim.
    şeker hastası adayısınız 2. evresindesiniz dedi doktor. tahlil üstünü tahlil yaptırıyoruz kaç gündür. normal degeri 70-105 olması lazımmış sanırım. bizimki 139 çıktı. glikoz yüklemesi yapıldı. onun sonucunda bu sonuç çıktı.
    bilgi edinmek istiyorum ve bu durumda ne yapılması lazım.
    doktor tüm tahlillerin sonucunu getir sonra konuşup bilgi verecegim dedi .p.rtesi görecegim daha doktoru bekleyemedim. merak ediyorum.
    Konu burcu ilhan tarafından değiştirilmiştir (15.04-2010 Saat 19:44 ).

öncelikle geçmiş olsun ben tip 1 şeker hastasıyım şeker hastası adayınısınız demesi şeker ölçümlerinizin normal değerlerin biraz üzerinde çıkmış olması yemenize içmenize biraz daha özen göstermeniz gerekir ilaç falan önerdimi bilmiyorum ama tip 2 şeker hastaları genelde tip 1 re göre daha şanslılar yani uzun lafın kısası çok fazla kafaya takacak bişey yok arkadaşım

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

sonucu bugün öğrendik geriye dönük 3 aylık bir kan tahlili varmış.son 3 aylık şeker durumuna bakılacak.ilaç falan daha bişey vermedi.bu tahlil sonucuna göre konuşacagım dedi.birde yaşla ilgisi varmı?

doktor biraz gözünü korkutmuş benim şekerim 145 standart yıllardır artı herkes yaş ilerledikçe potansiyel diyabet hastasıdır düzenli beslenme spor ve stres sıkıntıdan uzak durun doktora gidip morelini bozana kadar bana sorsaydın en azından morelin yükselirdi

yani yaşla derken şeker hastalığı yaşa göre ne durumda seyreder.

ticet77;
    keşke bende çıksaydı kafama takmazdım.sorun burcuda çıktı.yeteri kadar derdi var kızımın zaten birde bunu duyunca endişelendim.o daha 13 yaşında ya...

yaş 35 40 tan sonra biraz artar ama burcu içinde telaşlanma yaşı küçük bünyesi düzenler kilo almasın onada özen göster beslenmesine falan dikkat et şekeri azdıracak gıdalardan uzak tut

diyet falan verir o zaman.neyi yiyip neyi yemiyeceginide söyler sanırım p.tesi doktor.bakalım hayırlısı cnm çok sıkıldı işte.

diyete gerek görmeyebilir daha doğrusu liste vermeyebilir sen sor nasıl beslensin nelerden uzak dursun diye canını sıkma iyi olacak inşallah sıkıntı stres üzüntü çok tetikler onada yansıtma

onun bişeyden haberi yokki zaten.sevdiği yemekler aksine gelmeyen şeyler onu nasıl yapacagız bilmiyorum.yaş pasta,patates kızartması,makarna,pirinç pilavı bunlara bayılır.hergün olsun hergün yer.onlar kısıtlanacak..ne diyecegim.anlamazda
    anlamaması inadından olacak.
    Konu burcu ilhan tarafından değiştirilmiştir (15.04-2010 Saat 19:17 ).

ligh olanları tercih edersinesmer pirinç falan çocuk olduğu için inatlaşır tabi allah yardımcın olsun ve geçmiş olsun

3 aylık ortalamayı veren HbA1c'dir.Onun sonucundan ne olduğu anlaşılır.Kendinizi çok üzmeyin abartılacak kadar yüksek bir şekeri yok.Diyetisyenin (abartıldığı gibi değiller)çok faydası olur.Bende 5 yaşında çıkmıştı şeker ama çok yükselmişti tabii.Allah şifalar versin,size çok işi düşüyor.Anne olmak zor iş...

benim korkum genetik bir hastalık olması.kalıcı olur diye ondan endişeleniyorum.yaşı küçük olmasından dolayıda şaşırdım açıkcası.

doktor öyle bir konuştuki.ondan endişelendim zaten.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Dedim ya Anne olmak çok zor...Haklarını nasıl ödeyeceğiz vallahi bilemiyorum.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı