+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3
Toplam 40 mesajın 31-40 arasındakiler
GATA fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi hakkında bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm arkadaşlar benim gataya gitmem ve yatmam lazım lütfen yardım edersiniz çok sevinirim duacığınız olurum

slm arkadaşlar ben miraç
    94 doğumluyum 2009 un 9.ayının 1 inde ailece kaza geçirdik allah kimseye göstermisin annem vefat etti babam işe abim okula gittiğinden ben evde tek kalıyorum ayağımda his var güçlenmem var dengemi tutamıyorum a
    yağa kalkmam lazım bir an önce eğer yardımcı olursanız çok sevinirim .0531 713 08 28 ve 0536 880 21 10 dan ulaşabilirsiniz teşekkür ederim.

kardeşim geçmiş olsun. ben vazife malülü olduğum için gata rehabilitasyona gidebiliyorum . son 3-4 senedir dışardanda hasta kabul ediliyor, ama ücretli mi yoksa sgk lı kabul ediliyor mu tam bilgim yok.
    internetten telefonunu alıp bilgi alabilirsin bence...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Miraç GATA'da ya da başka bi fizik tedavi merkezinde mucize bekleme... Orada ancak senin çabalarına katkı verilir o kadar. Sen kendi başına her ne yapabiliyorsan, hangi kaslarını kullanabiliyorsa o hareketleri yapmalı o kasları kullanmalısın. Yürüyebiliyorsan bol bol yürümelisin vs.vs. Ancak bunların yanı sıra fizik tedavi merkezleri sana destek olabilir...

Ve, GATA dahil hiç bir hastaneye torpilsiz yatış yapamazsın. Ya doktorlardan birinin muayenehanesine gidip bi muayene parası bayılman lazım ya da bi paşa tanıdığın olmalı! Yoksa bilmem kaç ay sonraya ancak yatış yaparsın.

bir tanıdık emekli albay vasıtasıyla tam 2 sene oldu gataya müracaat edeli heralde 20 sene sonra ararlar hala bekliyoruz bakalım ne olacak

slm arkadaşlar ben miraç malatyalıyım sivas divriğide oturuyorum 2009 un 9.ayının 1inde trafik kazası geçirdim camdan fırladım ve boynum kırıldı kırık derecesic6 c7 ayaklarımda his var gataya yatışlı olarak gelmem lazım lütfen yardımcı olun arkadaşlar çok sevinirim bana miracesur44@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar benim kardeşim yürüyemiyor hastalığı seralplar palsi bizim hiç törpilimiz filan yok bizde kardeşimi oraya götürmek istiyoruz nasıl götürebiliriz ve hastanenin tedavi yöntemi hakında bilgisi olan varsa söylerse çok seviniriz ve bizim saglık kurumumuz ssk acaba orada geçiyormu

cevaplarsanız seviniriz şimdiden teşekürler.

iyi günler.gata ile ilgili bilgi arıyorum.gatanın içinde fizik tedavi varmı yoksa gataya bağlı ayrı bir merkez mi var.bu tsk rehabilitasyon ve bakım merkezi gatanın mı.şimdi biz ankara gataya gitsek nereye nasıl başvuracağız bizi nereye yönlendirecekelr.nasıl olacak .okadar çok insandan o kadar farkl şeyler duyuyorum ki kafam allak bullak oldu.tam anlamıyla bilen birisi anlatabilirmi acaba.

[tsk rehabi...merkezinde fizik tedavi var gayet iyi sonuçlar alnıyor ben gaziyim tedavi amaçlı kalmıyorum ama tedavi amaçlı kalanlar gayet iyi

kaç ay bekledim sıram geldi muayene etti ve gelebilecek hislerin gelmiş yapacak bişe yok deyip geri gönderdiler beni.fizik tedavi göremedik yani.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    iyi günler yardımcı olacağınızı yazmışsınız
    tel no verirseniz sevinirim iyi gunler

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 1 2 3

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı