Eklemlerdeki kireçlenmelerden dolayı protez aşamasından önce iğne tadavisi...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.04-2011 17:07

Alıntı Yapılan Kişi:
dilek deniz
iğneyi nereden getirttin ve fiyatı nedir. internette pek bilgi verilmemiş yalnız sağlık bakanlığından ruhsatı yokmuş diye okudum. doktoruna sordun mu bu iğne ne kadar idare ediyormuş ağrıları. kireçlenmenin tedavisi yok diye biliyorum. tüm bildiklerini paylaşırsan sevinirim.
Sayın Dilek Deniz, öncelikle geçmiş olsun. Ben Noltrex 2,5'i Türkiye distribitörü aracılığıyla temin edip satan bayisiyim.
Bu ürünün siz bu satırları yazdığınız tarihte dahil olmak üzere yaklaşık olarak 2007 den beri hem Sağlık Bakanlığı onayı hem Sgk onayı vardır. Ürünün Ulusal Bilgi Bankası kaydı da ayrıca bulunmaktadır. Ürün yoğun protez sektörü üretici ve satıcılarının lobisi yüzünden devlet tarafından ödenmesi engellenmektedir. Dolayısı ile bu ürünü kendiniz bedelini ödeyerek satın almak zorundasınız.
Bu ürün sadece eklem içindeki sıvının yerini almasının yanında estetik uzmanlarımızın da dolgu maddesi olarak kullanması ile geniş bir kullanım alanına sahiptir. Gereken fiyat ve diğer sorularınız için bana ulaşabilirsiniz. Cep telefonu numaramı buradan veremeyeceğim ancak ulaşmak isterseniz mailimi kullanabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.07-2011 12:13
Ben hatice annem diz ağrıları yüzünden şikayetçi. Büğüne kadar ğittiğimiz tüm doktorlar dizdeki sıvı kaybı yüzünden oldugunu söyledi.Ameliyatın yaşından dolayı erken oldugunu söyledi.en son doktor noltrex iğne önerildi.ama iğneyi bulmakta güçlük çekiyoruz.Bize bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.08-2011 21:03
iyi akşamlar ben bu iğne ile ilgili bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız..annem de perthes var her iki kalçada da..bu iğneyi önerdiler.fakat bu konuda bazı süphelerimiz var.aynı zaman da biz de emboli problemi var.bu asamada dolayısıyla anestezi de bizi ilgilendiren bi konı.lokal mi yoksa genel anestezi mi uygulanıyor.bu arada annem de izmirli.doktorunuzun adını öğrenebilr miyim.hangi hastahane de çalısıyor acaba.bir de iğneyi şirketten mi istediniz.yardımcı olursanız tesekkür ederim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.11-2011 01:15
Arkadaslar 11 ay once ayak bılegımınden amelıyat oldum 3-4 ay basmamam gerekıyordu artık kalkabılırsın dedıler ve ben yuruyemedıgımı anladım cunku er ıkı kalcamda tamamen kıreclenme olmus ve kıme gıttıysem mutlaka protez takılmasını gerektıgını soyledıler.protez takılan arkadasların goruslerını almak ıcın sıteye gırdıgımde mother adlı kullanıcının noltrex ıgneyle ılgılı dusuncelerını okudum denemekte fayda var dıyerek hemen ıgneyı getırten kısıyı buldum ve getırttım ıstanbulda yasıyorum hemen kalkıp igneyı uygulatmak ıcın ızmıre gıttık su an 15 gun oldu ıgneyı olalı gercekten yenı dogmus gıbıyım 10 gun sonra tekrar gıdıp dızlerımede yaptıracagım mother adlı kullanıcıdan allah razı olsun artık dualarımda oda var mutlaka deneyın derım.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 15.02-2012 23:56
slm arkadaşlar. ben kıkırdak aşınmasından dolayı geçen ay noltrex adlı iğneyi diz kapağıma enjekte ettirdim ve ağrılarımın azaldığını fark ettim. özellikle merdiven inip çıkarken çok ağrım oluyordu şuan daçok iyiyim kesinlikle tavsiye ediyorum noltrex i. tüm hastalara acil şifalar dilerim
hatice hanım merhaba ben emine. noltrexi geçen ay bende kullandım dilerseniz bulmanızda yardımcı olabilirim emineavci01@hotmail.com
gizem hanım merhaba geçmiş olsun emine ben. noltrexi geçen ay yaptırdım çok memnunum özellikle merdiven inip çıkarken inanılmaz ağrılarım vardı şimdi çok iyiyim. size söylemek istediğim birşey daha var bu iğne anestezi olmadan yapılıyor kalçadan yapılan iğneler gibi bi ağrısı var sadece endişelenmeyin anesteziye hiç gerek yok dilerseniz yardımcı olmak isterim.acil şifalar dilerim emineavci01@hotmail.com
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.03-2012 21:13
Merhabalar arkadaslar. Ben Rusyada ikamet etmekteyim isteyen olursa bu ilaci temin edebilirim. mail adresim;
aksade@hotmail.co.jp
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 24.03-2012 03:21
arkadaşlar bu iğne beldeki ağrılarada iyi gelirmi acaba?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.04-2012 03:28
noltrex diz sıvısının satıcısıyız stoğumuzda mevcuttur tel 0507 930 22 61 cem pekşen istenildiği takdirde her yere kargo yapabilirim.
bilgi almak isderseniz yardımcı oluruz. Noltrex steden bilgi alabilirsiniz
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları