+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 20 mesajın 1-15 arasındakiler
Ayak bileği dondurma işlemi yaşayan ya da bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Ayak bileği dondurma işlemi yaşayan ya da bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    geçmiş olsun arkadasım...

ayak bileği dondurma işlemi yaşayan yada bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı?
    avantajları ve dezavantajları neler?.. tavsiye eder misiniz?

birde ankarada iyi bir ortapedist arıyorum?.. tavsiye edebileceğiniz (güvenilir, işinin ehli..)

teşekkürler!..

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Denizsu bende düşünüyodum hatta kararlıydım ama bir arkadaş toplantısında bir ortopedistle tanıştım.Bana aynen şu cümleyi kullandı; sana bir abi olarak tavsiye etmem bugünlerini ararsın dedi.Ben yine kararsızım araştıyorum.Eğer bu ameliyatı olan varsa bende görüşlerini almak isterim.

Denizsu: bende de ayakbileği sorunu var. Bakırköyde dr.Ahmet Altunhalka adında bir doktor var bana biz böyle bir amaliyat yapıyoruz demişti. bakırköy nöroloji merk. eğer istersen tel. ve adresini verebilirim detaylı bilgiyi direkt dr den alabilirsin..

Standart slm

slm...ben 16 yasındaym ve 3 kez ayak bılegmden amelytt oldum..son kez 20 gun önce ızmırde özel bı hastanede amelyt oldm..ondan önce 12 doktora gıttım..aralarında 4 tanesı proftu..denızsu msnımı ekle sana yardımcı olabılecegıme ınanıyorm..umarım iyileşirsin

Standart ayak bileği dondurma

eger ayak bileği ile bir sorun yaşamıyorsanız hiç yanaşmayın derım yok eger ayak bileğiniz yan ise ve giydiğiniz ayakkabılar bir mudet sonra şekil değiştiriyorsa ve ayak bilegınız şekil olarak yürüme lüksüne engelse olabılır.ben yaptım 18 sene önce tabi bununda belirli şikayetleri oluyor agrı olmaz ama mesela cok yol yürüyünce sankı klik klik ses duyarsın ben şikayetcı degılım ama mesela bir topa cok güzel agrısız vurabılıyordum şimdi mümkün değilk buda cabası

Bende bu ameliyatı düşünenlerdendim ama bana ayak bileğime takılacak olan platin biraz korkutucu geliyor...bütün yükü bileğinin taşıması hareket kabiliyetinin kısıtlanması yada çekilecek olan ağrılar beni düşünmekten vazgeçiren başlıca sebepler:S

ayak bileği değilde sağ ayağım belli bir süre donduruldu sol ayağın gelişimi sağa yetişsin diye ankara hacettepede oldum sol ayak gelişimini diğer ayağa göre tamamlamaya yakından sağ ayaktaki dondurma işlerimi düzeltildi bir sorun yaşamadım

slm arkadaşlar doktor bana iki secenek önerdi ya ayak bileği dondurmayı yada afo kullanmama devam etmemi...
    ayak bileği dondurma hakkında bilgisi olan paylaşsa çok memnun olurum.

Öbür ayağınız sağlamsa hiç tavsiye etmem.Dondurmak hareketinizi kısıtlar.
    Video yu izleyin doktor unuzada izletin lütfen.Elinizde koşma imkanı varsa donduralım diyen dr olur mu?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yA2cI_IH8zo&feature=related]YouTube - Dynamic Walk AFO from Centri® a Fillauer Company [Video 2][/ame]

SLM,
    Arkadaslar ayak bilegi dondurma derken bilegi komple aliyolarmi??

90 derecede sabitliyorlar.( L )şelinde

arkadaşlar ben ayak bileğimden amaliyat oldum ama sorunlarımız aynımı bilmiyorum.sorularınız varsa banada sorabilirsiniz.ben kimseye amaliyat önermiyorum zorda kalmadıkca.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Benim her iki ayakbileğim artrodezli ( cerrahi girişimle eklemleri sabitleştirilmiş). Ayaklarımdaki deformasyonu düzeltmek için yapıldı çocukluk dönemimde. Hareketleri kısıtladığından tavsiye edilebilecek bir ameliyat değil ( zorunda kalmadıkça). Bende ağrı yok ama oldukça yavaş yürüyorum ve çabuk yoruluyorum.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı