Ayak bileği dondurma işlemi yaşayan ya da bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.05-2010 09:58
benimki farklı diz kapaktan dondu ama cok rahatım yürümemde bir sorun yok böylesi olması benim için daha iyi cihaz kullanıyordum ve cift deynek onlardan kurtuldum ama topuk ta sabit kalacak zorlukları neler araştırın öyle olun amaliytı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.12-2010 19:55
sevgili arkadaşlar ben 11 ay önce ayak bilegimii dondurdum ama olmadı yapamadılar 2 ay sonra tekrar ameliyat oldum bu seferde 9 aydır üstune basamıyorum halen doktorlar basıcaksın yürüyeceksin diyorlar .sonra ben kıllandım ve haydarpaşa gataya giddim bu seferki doktorrlarda bana ayagımıdaki platının vıdasının gevşedıgını söledıler.ben ne yapayım arkadaşlar 11 aydır sevgılımın elınıden tutup gezdırmenın hayalını kurarken 3 ünccü bir amelıyat daha olucam .ama ümraniye devlet hastanesındeki kasaplara sakın olmaytın
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.07-2011 23:28
ayak bileğinden neden ameliyat oldun.banada yardımcı olabilirmisin.12 doktor ne tavsiye etti.benimde ayak bileiğimi donduracaklar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.07-2011 23:40
slm
sevgili arkadaşım ben on sene önce pıçaklandım sınır damarım koptu kalçadan sag ayak bılegı düşüklük oldu bende dondurdum ama memnun degılım çok geç ileşiıyor ve çok agrıı yapıyor amelıyat olalı bırbuçuk sene oldu halen hergun ıkıtane agrı kesıcı atmadan sokaga çıkamıyorum ve fazla yürüyemıyorsun yuruyusun kısıtlanıyor eger şimdiki halınden bıraz olsun memnunsan olma derim ve her hastnedede bu amelıyatı olma sana hastane önerıyım orda ol bu amelıyatı en saglam tukıyde baltalimanı kemık hastanesınde olursun msn mi verıyorum eklersen sohbet ederız bu konuda ıyı akşamlar
selviser@hotmail.com
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 11.07-2011 11:42

Alıntı Yapılan Kişi:
selviser
olma derim ve her hastnedede bu amelıyatı olma sana hastane önerıyım orda ol bu amelıyatı en saglam tukıyde baltalimanı kemık hastanesınde olursun
selviser@hotmail.com
Arkadaş olma demişsin sonrada ol demişsiniz
Bencede olmayınız!!!
Heleki tek ayağında böyle sorunu olan bir arkadaşa bir dr. un bu ameliyatı yapması cinayettir.
Piyasada aktif carbon ortezler mevcut! Videolarını izlediğim kadarı ile koşuyor tek ayağında sorunu olanlar.
You tube da videolar mevcut.(Bilgi alma hakkımızı kısıtlayanlara da buradan bir gönderme yapmış olalım!)
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları