İşitme kaybı ve çınlama için tedavi yöntemleri..?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.01-2010 22:44
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.01-2010 23:07
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.01-2010 23:32
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 13:20
Aklıma geldi birde yağmurlu havalaar var ....orhan veli gibi beni bu havalar mahvetti dermişim.
yağmurlu ve kapalı havalarda çınlamam artıyor.
Arkaşlarım hadi sizde ne çınlamanızı artırıyor falan filan tarzında yazın lütfen....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 13:35
soykan ben izmirde okudum ama istanbulda yaşıyorum...yağmuruda çok severdim.
soykancım ben acaip umutluyum doğuştan sağırlar bile çözüm buluyor noktasına geleceğiz inanolsun!seninle telefonda konuşacağımız günler gelecek...
bak çınlamanda yokmuş biliyormusun yıllar öncesinden sırf çınlamayı kesebilmek için yurtdışında işitme sinirlerini aldıkları ameliyatlar yapılıyormuş ta ki sinirleri alsalarda çınlamanın bitmediği anlaşılana kadar.Şimdi o ameliyatlar yasak...ne kabus o çınlama biliyormusun bir gün bir dakıka bir saniye bitmedi.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 14:07
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 14:32
Palaşımın için çok teşekkür ederim.Ben hala sağlam olarak çalışmaktayım.
Cihazlarla işi götürüyorum.Ama sinir ve sitresi bana yetiyor.
Eğer Ankaradan rapor da olumlu gelmezse o zaman hapı yutdum.Belediye memurluğunun tadına doyum olmaz,çalış da çalış.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 14:47
ankaradan ne raporu bekliyorsun?hastane işitme kaybına rapor nekadar verdi...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 18:34
yaaaa işitme kayıbı olan arkadaşlar pes diyorum ...size!
katılım için siyaset ve din bulaştırabilirmiyim sayınmoderatorler...
kımsemi çınlamıyor huuu
işitme engellilerin kulakları çınlasın (oh olsun sizi andım kulaklarınız çınlayacak)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 21:35
merhaba
İremsu şu senin denediğin hemen hemen herşeyi bende denedim.Hatta kullandığımız ilaçlar bile aynı bana fazladan kortizon kullanıldı oda avasküler nekroz yaptı yani kalça emiğinde femur başı kanlanma bozuldu neyse bende önceden çocukken geçirdiğim bi trafik kazası sonucu travmadan bi kulak az duyuyodu sona dahada azaldı duyma işitme cihazıyla idare ediodum bu arada çınlama olayı facia ben çocukluğumdan beri çınlar dururum alıştım gari.Neyse 2008 yılının ağustos ayında bi ani işitme kaybı al sana hepten gitti kulaklar neyse bi kortizon bi kortizon daa derken bi kulak azcık açıldı işitme cihazınla duyuyo ama bacaa sakat ettik kulak kurtulsun derken, bunada şükür diyorum sanada geçmiş olsun diyorum aramıza hoş geldin.sen beni güldürdün bende seni güldüriim bak ben bi sağlık kurumunda çalışıodum bizde bölgeler vardır bucada oturan gider buca dispanserine balçovada oturanda balçovaya gider neyse adamın biri geldi bacım film çekilecem dedi bende bi raat abi nerde oturuyon dedim adam balçova demiş ben anladım buca adama ısrarla bucadaki dispanseri tarif ediom adam yırtıo kendini benim bucada ne işim var die bende inatla oraya bağlısınız diom adam ensonunda bi bağardı kardeşim ben balçovada oturuom deli etme beni die bi utandım sorma ..... Bak çınlamayı takmazsan duymazsın çınlama filan takma kafana çınlamayı bak nası rahatlıcan kendine ii bak .by
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 21:55
iremsu inşallah hastalıgın tinitus degildir kızkardesimdede var aynı sorunları yaşadı o şimdi işitme cihazı kullanıyor!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 22:02
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 22:13
ya soykan aslında çınlak sağır biraz kaba kaçtı gibi dur değiştirebilirsem o kısmı siliyim zaten mıllet hıçbişey yazmıyo bu forumda 5 tanemı işitme engelli var...ya
kardeşim seslenıyor olupta duymasalar anlarım yazıyorum yaaa duymamana imkan yok dimi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.01-2010 22:23
iremsucugum isitme engelli cok
sonradan isitme engelli olanlar duzgun cumle kurar egitimleri iyi okullardan oldugundan yazdiklarina hayran olunur
ben mesela dogdugumdan isitme kaybim hemde ileri boyle arkadaslar forumda yazmak icin cekingen davranabiliyorlar
sizin yazdiklarinizi gulerek okudum
cinlama benim basimin belasi
cok ameliyat olan kulaklarda daha cok oluyormus
birde usutmeyiniz kulaklari hava soguksa atki bere vazgecemem hic
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 06.01-2010 08:00
mehmet selçuk tınınutusluyum malesef...ama bulacaklar çözümünü
soykan ha ha sürekli karşılaştığım kalıp cümle
sukufe boşver ya bız burda yarışma yapmıyoruz bende çoğu kelımeyı yutarım doğal olalım önemli olan burda paylaşım eleştiri değil...çekinmeyin arkadaşlar
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları