+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Bastonla yürüyorum. Yolda araba korkusunu nasıl yenebilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Bastonla yürüyorum. Yolda araba korkusunu nasıl yenebilirim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben baston yardımıyla dışarı çıkabiliyorum. evin yakınlarında dolaşıyorum, ama karşıdan karşıya geçmem gerektiğinde arabalardan müthiş derecede korkuyorum. bu korkumu nasıl yenebilirim

bir de arkadaşlar el kol ile bacak aynı anda çalışıyor. bunu yaşayanlar var mı? bunun önü alınabilir mi
    kasılıveriyor hemen bir araba gördüğümde...

beyhansay;

uzman bir doktordan destek almayı denediniz mi.
    bunu yenebilirsiniz, yeneceksiniz de. korkunuzun üstüne tekbaşınıza yürümeye kalkarsanız çabuk bırakma riskiniz olabilir. vazgeçmeyin. mutlaka destek alın.
    el, kol ve bacak hareketlerindeki denetimsizliğin kaynağı, bir araba gördüğünde ortaya çıktığına göre büyük olasılıkla psikolojik.
    bu sorunu psikolog yardımıyla yenmeniz büyük bir olasılık.

başaracaksınız, buna hiç kuşkunuz olmasın.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

asabi eş;

kendi başıma yürüyorum ama baston yardımıyla kolla ayagın beraber çalışması ameliyattan sonra kaldı sorunum of of psikolojik

yürümeniz için değil. korkularınız için destek alın.
    belki de küçük birkaç tedavi yöntemiyle atlatılabilecek birşeydir. bir psikiyatriste ya da psikologa mutlaka görünün. ne kaybedersiniz?

Sorununuz tamamen psikolojik. Tıbbi destek almanızda büyük yarar var.
    Baston kullananlarda genellikle düşme korkusu ağır basarç Sizde farklı bir korku gelişmiş.
    Gayret ederseniz üstesinden gelirsiniz.

Standart slm

bendeki korku galiba yıllar öncesi geçirdiğim trafik kazasından geliyor. o zaman felç değildim.1 ay raporluydum ama benim aklıma o an geliyor. şimdi malum altına bir araba ceken bu dünyanın hakimi oluyor.korkuyor ve asla güvenmiyorum

ben korkularımla başa çıkamıyorum.korkularımı kendi kendime gidermem gerektini biliyorum.bunun için kendi gücüm olması gerektiğini bildiğim halde korkularım beni her seferinde içime gömüyor.eşim yanımdayken hiç bir korkum yok.ama o işteyken malum korkular yüzünden hep kendimi kısıtlandırıyorum. arabalardan müthiş korkuyorum.bunun içinse kendimi eve gömüyorum.ya kasılıverirsem duygusu ile hırpalıyorum. ben kendime güvenmiyorumki gerisini siz düşünün.arabalara güvenemiyorum.bu korku felçli hastalara ALLAH tarafından verilirmiş biliyorum ki tek ben değilim. mutlu değilim evde oturmaktan şimdi bastonu attım atmasına FELÇLİ arkadaşlara bu korkularımı nasıl yeneceğim sizlere sesleniyorum.başınızdan geçen buna benzer hikayeleriniz vardır belki bunları okudukça bana motivasyon vereceğinize inanıyorum şu araba korkusundan nefret ediyorum

hepimiz yaşamışızdır buna benzer korkuları, zamanla geçer merak etmeyin. (psikologluk durum değil gibi geldi bana, ki psikoloğa gitseniz bile çözümün sizde saklı olduğunu göreceksiniz.)

kesinlikle haklısın selda dün ilk defa yanımda kimse olmadan çıktım ve başardım.bugünde yapacağım.evet bana benden başka hiç kimse yardım edemez. 9 aydır bastonu ele almadım bunun içinde mutluydum kimseye ihtiyaç duymamıştım.bizim buralarda tramvay yolu ve cadde var. Bunu ben başarabilirim dedim ve başardım.Sizde istediklerinizi yapabilirsiniz buna inanın ve yapın

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    hayır psikolojik destek almadım
    ertelendikçe korkular büyüyor bunu hiç unutmayın

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı