+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 20 mesajın 16-20 arasındakiler
Doğumsal çift taraflı kalça çıkıklığı ameliyatı için önerebileceğiniz doktor var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    cok tesekkurler arkadaslar hepsıyle görüşücem

adnan konal bu ismi duyan varmı?
    arkadaşlar ben arzu.bende doğumsal çif taraflı kalça çıkığı var 30 yaşından sonra ağrılarım çoğaldı.ve dr gittim sonrasında öğrendimki iki kalçada da olduğunu ve gittiğim 8 dr da amaliyat olmam gerektiğini söyledi bunun üzerine iyi bi dr araşdırdım bunun iyisi prf nejat güney diye buldum fakat oda ateş pahası iki kalçaya 15 bin isdedi anadolu yakasında oturuyorum dr şişlide bide okadar parayı bulmamın imkanı yok hadi buldum diyeli ya aksilik olurda ters bişeyler olursa gerisini bulamam diye düşündüm sonra göztepe medikalde başka bi dr buldum arkadaşlar aracılığıyla adnan konal bilmem ismini duyan varmı oda ikisine 10 bin isdedi.ama sonrasında devlet hastanelerine yöneldim fsm hastanesinde baransel saygı adında bi dr buldum oda olur yaparız sonrasında aksamanda geçer dedi fakat devlet hastanesi oluşundan tedirginim biliyosunuz kesinlikle enfeksiyon kapmama gerek bunun yanı sıra hastanelerde değişdi eskisine oranla kafam çok karışdı arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim çalışıyorum diş hekiminde 3 ay istirat veriyo dr ama kime olmam gerek şaşırdım ayağımdaki kısalık 3buçuk cm ama ağrım çok hareket kısıtlığı bide
    beekarım bide ilersini düşünmem için bişeyleri göze almam şart 33 yaşındayım gençlik inanın bu ağrıyla geçmezde bana bi akıl veya bu dr isimleri bilen duyan varsa çok ama çok sevinirim cvb larınızı bekliyorum allah herkesin dualarını kabul etsin .
    Konu arzu tarafından değiştirilmiştir (22.04-2010 Saat 13:01 ).

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Standart Bende sizinle aynı durumdayım Arzu hn.

Merhaba çok geçmiş olsun...
    Bende 34 yaşındayım, çift taraflı kalça çıkığım var, kısalık farkı 2 cm civarında, benimde ağrılarım fazlasıyla arttı ve ben de protez için dr. araştırıyorum...

Henüz gitmediğim bir dr. ismi aldım. Ben de gideceğim bu dr. 'a SSK lı iseniz orda da ameliyatı yapıyor diye belirtiyorlar..

Kartal da muayenehanesi var.

dr. Selçuk Şen
    0216 488 32 94

bende henüz gitmedim ama gideceğim. İnşallah faydalı olur.
    Gül

mahmut berkman profösör amerikan hastanesi

Standart kalça

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kardeş bendede var
    ben biraz önce görüştüm

13 nisanda amaliyat olacagım

adana ortapedia hasatanesinden
    prof dr emre toğrul

çok araştırdım herkes tavsiye ediyor
    maliyeti 4000 tl

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı