+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... SonSon
Toplam 231 mesajın 121-135 arasındakiler
Kilo sorunu olanlar, zayıflamak için fikirlerimizi paylaşalım?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Kilo alacaksam valla yaparım ne söylerseniz de şimdiye kadar ne yesem yaramıyor

valla bizde yanlıs iş olmaz ürünü alırsınız kapıda ödersiniz 30 gün içerisindede ücret aide garantisi vardır

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

herkezin düşüncesine saygı duyyorum 60 milyon memnun müşterisi varsa firmanın bir o kadarda lekelemek isteyen insanlarda çıkacaktır mutlaka
    Konu saglıklıyasam tarafından değiştirilmiştir (18.09-2009 Saat 10:45 ).

Kilo kaybıda kilo alımıda genetikte olabiliyor. Ama düzenli beslenmekle ve birazda iradeye sahip olarak bence bunun üstesinden gelmek kolay. Tabi spor yapmanında faydası var. Bir diyetisyene başvurup kendi vücut dengenize göre bir diyet programı almanız iyi olur. Gelişi güzel kafamızdan rastgele uyguladıgımız diyetler bazen geri tepe biliyor. Veya başka türlü tesir edebilir.

Bende çok yiyorum ama kilo alamıyorum almak da istemem yani

175 boy 70 kiloyum kendımı ayı hissediyorum

herkese kolay gelsin arkadaşlar.kilo vermek için benim size tavsiyem diyet yapmadan bitkisellerle zayıflamak.
    yapmanız gereken bir tutam biberiye,bir tutam papatya ve bir iki dilim taze limonu çaydanlıkta kaynatınız.bir müddet sonra demlenmeye bırakınız.afiyetle sabah akşam 2-3 çay bardağı içiniz.içtikten bir müddet sonra terlemeye başlayacaksınız.iyi zayıflamalar.
    daha fazla bilgi için: Hoşgeldiniz gezinin.

merhaba arkadaşlar ben akşam yemeklerini azalttım egzersize başladım. tatlıyı bıraktım. ekmek çok az yiyorum sadece kahvaltıda birde soğan suyu içiyorum günde 1 lt kadar. limonla tatlandırıyorum. 1 haftadır böyleyim. ayrıca b vitamini de alıyorum.diyet yaparken oluşan stres ve halsizliğe karşı. aslında yaptığım şeyin adı diyet değil. beslenme alışkanlığımı değiştirdim. ve umutluyum.

düzenli beslen hergün bir elma ye bir forum çay iç
    GRAMAJ DÜŞÜYOR..

elmayı günde 3-4 tane yiyorum. form çayınıda bazen içiyorum her gün içmek belki zararlı olursa diye. ama iyi aklıma getirdin bugün içeyim

deniz çok fazla kilon yoksa fazla dert etme derim. Bir dirhem et bin ayıp örtermiş

öğün atlamada
    ben bu ara müthiş bir sabırla uyuyorum...ekmek tuz kesinlikle yemiyorum
    böle gidersem öteki bayramda birkaç kilo eksik gircem

ya ben beceremiyorum sabah rejimdeyim öglen elimde yarım ekmek

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ekmek yerine pilav makarna yiyormusun. ben 1-2 kaşık pilav yedim 2 kez ama yememem gerek. birde ikindi saati açlık çok bastırıyor. canım ekmek börek türü şeyleri çok istiyor o saatte

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı