İzmir'de kalça protezi konusunda doktor ve hastane tavsiyesi olan var mı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.05-2009 10:37
İzmir'de kalça protezi konusunda doktor ve hastane tavsiyesi olan var mı?
Ben de İzmir'de kalça protezi konusunda doktor ve hastane tavisyesi bekliyorum. Bana bilgi verecek arkadaşlar varmı? acil
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.06-2010 20:09
9 eylül hastanesinde prof.hasan havutçuoğlu bu konunun uzmanı.tavsiye ederim.3 ay önce sol kalçama takıldı. 1 hafta sonra sağ kalçama takılacak.çok memnunum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.06-2010 20:15
ben bu konuda çok çektim ama iyiyim şimdi izmirde kocaman hastanesi dr mustafa ayas tavsiye edrim çok iyi ve tecrübeli dr geçtiğimiz kasımda sağ kalçama ocak ayındada sol kalçama takıldı kesinlikle tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun mutlaka git bired bozyaka ssk bayram mavuşoğlu bunun muayenesine git ama öbürü daha iyi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.06-2010 20:37
geçmiş olsun...bir arkadaşım 2 yıl önce kalça protezisini izmir bozyaka hastanesinde taktırmıştı.şuan da durumu çok iyi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 01.07-2010 20:55
Sevgili arkadaşlar ben Akondroplazi (cücelik bir nevi) hastasıyım bende 9 Eylül Üni. Prof.Dr.Hasan Havıtçıoğluna gidiyorum. Ama birtürlü beni ameliyat etmiyor. Benim gibi hem akondroplasi hastası olupta protez ameliyatı olacak veya olan arkadaşlar varsa lütfen bana cevap yazsınlar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.07-2010 11:32
Arkadaşlar annem yakşalık 1 yıl önce kalça ameliyatı oldu platinin takıldığı topuz bölümündeki kemikte incelme varmış şimdi o bölümede platin takılması gerekiyor 1 aydır malasef ağrılar içinde acil ameliyat olması gerekiyor İzmirde oturuyoruz bu konuda uzman prof.dr. tavsiyesi olan varmı? Özel muayyanesi olursa sevinirim.
Sanırım Kocaman Hastanesi özel, ameliyat ücreti ne kadar tuttu. Emekli sandığından faydalanabiliniyormu? Lütfen acil cevap yazarsanız arkadaşlar çok sevinirim. Sürekli doktor arıyoruz ama genelde ameliyat konusunda sorunlarla karşılaşıyoruz parça yok vs. vs. gibi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.07-2010 18:19
selamün aleyküm kardeşim ben karabükde ameliyat oldum kalça protezi ameliyatını ve doktorum mükemmel arzu edersen doktorumla görüşebilirim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.07-2010 09:39
Cvp için teşekkür ederim bugün 9 Eylül Hast. Hasan Havutçuoğlu ile görüşeceğiz arkadaşın memnun kalması üzerine buldum kendisini umarım olumlu bir sonuçla çıkarız.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.07-2010 14:29
inşallah dualarım sizinle allah yardımcınız olsun
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 12.11-2010 11:10
Arkadaşlar özellikle yazmak istedim çünkü verilen bilgiler sağlığıyla ilgili sorun yaşayan insanlara gerçekten ışık oluyor.
Özellikle sağlık konusunda yaptırılan ameliyat başarılı olmaz ise daha büyük dertlere yol açıyor tıpkı annemin 1. ameliyatının başarasızlığının sonucu gibi... Annem Ağustos ayının ortasında 2. kez kalça ameliyatını oldu ve şuanda maşallah bastonuyla çok rahat yürüyebiliyor. İlk ameliyatında takılan parça yerinden çıkartılıp yerine yenisi takıldığı için baya zorlu bir ameliyat oldu ama şükürler olsun ki şuanda iyi sadece ilk ameliyatından dolayı yine bir başka hata belindeki fıtığı tetikledi onun nedenide belinde sorun olan kişilere meğerse belden iğneyle lokal anestezi yapılmazmış ama o doktor onuda yaptı malesef...Bu son ameliyatı 9 Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Hasan Havutçuoğlu tarafından gerçekleştirildi. Bende buradan okuduğum bilgi ile buldum kendisini, annemin şuanki durumuna bakarak kesinlikle tavsiye ediyorum ve belki bu yazıyı kendiside görürse tekrar tekrar teşekkürlerimizi iletiyorum.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 02.12-2010 01:43
Merhabalar konuyu acmanız ıyı olmus bende avaskuler nekrozdan muzdarıbım ve 27 yasındayım. Yarın ılk ıs olarak Hasan bey le ıletısıme gececeğim. Tesekkurler saygılar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.02-2011 19:50
Ben Ağustos 2010 da ameliyat oldum arkadaşlar. 9 eylül üniversitesi'de Prof. Hasavan Havitcioğlu yaptı ameliyatı çok memnunum sizlere de tavsiye ederim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 23.04-2011 12:31
arkadaşlar izmirde diz eğriliği ve bacak kısalığı ile ilgili ilgili tavsiye edebileceğiniz hastane ve dr. varmı benim 4.5 cm kadar kısalık var ve dizimde eğrilik var bozyaka eğitim araştırma (SSk) hastanesinde dr bayram mavuşoğlu diye duydum ama başka dr da düşünüyorum ve kararsızım yardımcı olursanız svinirimn acil bilgi bekliyorum şimdiden tşk ederim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.05-2011 11:25
Arkadaşlar ben çift taraflı kalça çıkığı nedeniyle total kalça protezi ameliyatı olacağım. Bayram Mavuşoğlu nu tavsiye ettiler. Bu doktor ya da başka doktor hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.05-2011 12:01
Cevap: mrb
gppdr;
dppdr arkadaşım; öncelikle geçmşi olsun ben 6 ay önce bayram mavuşoğluna ameliyat oldum tavsiye üzerine ona gittim çok iiyi dediler bana muayenehanesine gittim özel muayene oldum bir kaç ay sonra ameliyat oldum bu dr. çok vicdansız bir insan seni sadece özel muayenehanesinde olduğun sürece tanır ilgilenir dışarı çık yüzüne bakmaz tanımaz seni öyle kaprislin kibirli bir insan ameliyat ettiği hastasıyla ilgilenmez ?mi dr. bilgi vermez mi sorarsın oralı olmaz dinlemez seni vizite bile gelmez doğrudürsüt ameliyatın nasıl geçti şikayetlerin ağrıların bunlarla ilgili bilgi vermesi gerekli öyle değilmi ama bu adam insanlıktan nasibini almamış biri umurunda değil hastanın ne yaşadığı onun yanında hem psikolojikmen hem bedenen çok yıprandım altı aydır değenekle yürüyorum hala düzelemedim daha ne kadar sürecek diye soramıyorsun bile bu adam böyle bir insandır daha ikinci bir ameliyatım var ilk görüşmamizde 6 ay sonra yapacam demişti bütün bu olumsuzlukları yaşadıktan sonra ona bir daha gitmek istemiyorum hiçbir şekilde yeni bir dr. arayışındayım aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum sözde araştırdım güvendim ama ne yazık ki şansım iyi gitmedi böyle vicdansız bir dr.la karşılaştım sen yinede iyi araştır kararını ver
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları