+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
İzmir'de kalça protezi konusunda doktor ve hastane tavsiyesi olan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Cevabın için teşekkür ederim. Bu paylaşım benim için çok önemli Şükrü Araç ı da çok beğenen var istersen onunla da görüş. Geçmiş olsun

rica ederim Şükrü Araç kim hangi hastanede acaba benim ikinci ameliyatım dizimdeki eğrilik ve kısalık için olacak bu konularda deneyimli bir dr. mu bu verdiğin isim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

prof. hasan havıtçıoğluna git arkadaşım.9 eylül hastanesinde.mükemmel birisi.benim 2 kalçama protez takıldı ve memnunum.ayrıca uzatma konusunda çok uzman.

teşekkür ederim "kazazede" arkadaş duydum bu ismi düşünüyorum onu bakalım randevu verecek mi o ameliyat ederim der mi dr milletine güvenemiyorum artık ne yazı ki o kadar keyfi çalışıyorlar ki bunlar hasta umurlarunda değil onlar para için sadece çalışıyorlar bu işi sevdikleri için değil ben bunu öğrendim bu mesleği yapanlar hakkında haksız bir suçlama değil kesinlikle yaşadıklarım ve gördüklerim söyletiyor artık

sayın umudum 25

üniversite hastanelerinde sistem para üzerine kuruluydu ve sorunsuz devam ediyordu.ama şimdi para olayı yasaklanınca olan yine hastaya oldu.sağlık bakanı bu işten zarar görmüyor.zararı hasta görüyor.öğretim üyeleri şu anda hastalarla ilgilenmiyorlar.bence haklılar.adam 10 larca yıl emek vermiş prof. olmuş.paralı muayene yasaklandı ya şimdi, herkes prof.ların kapısının önünde yığılıyor. onlarda haklı olarak ya kapıyı kilitliyorlar veya toplantım var deyip veya serviste vizitteyim deyip hasta bakmıyorlar.
    hasan hoca iyidir. ama ameliyatı düşünüyorsan bir miktar parayı gözden çıkarsan iyi olur.yoksa ameliyatda olamazsın hastanede yerde bulamazsın ve kimse senle ilgilenmez.
    eğer gerçekten ameliyat olman gerekiyor ise bence maddiyatı fazla düşünme derim.çünkü işin içinde sağlık var.para kazanılır ama sağlık zor kazanılıyor.
    hasan hoca ve ekibinin poliklinik günü cuma günleri. ama diğer günlerde görüşmeye gidebilirsin.elinde olan röntgen filimlerini ve diğer belgeleri yanında götür.

çok teşekkür ederim arkadaşım bilgilerin için ,sistem hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum çok haklısınız olan bize oluyor ne bakana ne hocaya hiç bir şey olmuyor maadur oan bizleriz daima maddi manevi...

Dokuz Eylül de prof ama özel de çalışıyordu. Son değişikliklerle ne oldu bilemiyorum. Şair Eşref Bulv. No:69/2 Kat:1 Daire:4 Filiz Apt. Alsancak-İZMİR Tel:0.232. 422 41 24 çok iyi olduğunu söylüyorlar, eşimin arkadaşı bu hafta sonu ona ameliyat olacak çift taraf için 25 000 istemiş. Ben kararsızım.

mrb arkadaslar benımde d.k.ç var.dokuz eylul unv hst prof d.r vasfi karatosun cok basarılı amelıyat yaptıgı hastalarla gorusuyorum cok memnunlar onumuzdekı ay bende ona olcagım..hepımıze gecmız olsun...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı