+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
BOTOKS tedavisi gören var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Sevgili zeynep botox için günü doktorlar belirliyor sen gidip iğne yani botox oluyorsun ve hastaneden çıkıyorsun sana etkisini anlamak için bugün belirleyip çağırıyorlar .iyi geldiyse devam ediliyor bana kolumdan 3 defa 6 ay süreyle uygulandı ama yaramadı,ama boynuma sonuç aldık .boynuma 3 ayda bir yapılıyor,hastanede yatmak gibi birşey yok

mrb siz bu senemi yaptırdınız botoksu birde özel hastanedemi yoksa devlet hastanesindemi yaptırdınız? bilgi verdiginiz için teşekkür ederim iyi akşamlar

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

slm gökan kardeş nasılsın inşallah iyisindir,kardeş benim sorunum ayaklarda güçsüzlük var fizik tedavide muayane aşamasındayım botoxs uygulamayı düşünüyorlar,kardeş sorum botoxs nasıl bişey nasıl bi aşamadan geçiyorsun hastanede yatma gerektiriyormu kaç saat sürüyor kardeş anlatırmısın sana zahmet aeo

arkadaşlar korkulacak bir şey değil botoks ben yaklaşık 4 senedir yaptırıyorum şimdiye kadar pek fazla bir yan etkisini görmedim.ama botoksu yapan kişi işinin eğli olması gerekiyor yoksa kötü sonuçlar doğurabiliyor.ama gerçekten etkili bir iğne.ayrıca hastaneye filanda yatış olmuyor.sadece formaliteden günlük yatış yapılıyor.iğneden sonra günlük hayatına devam edebilirsin.sadece iğne yapılırken birazcık acıyor.

slm arkadaşlar rahatsızlıgımdan dolayı botoxs yapılacak inşallah ama çevreden bi kaç kişiden duydum yaptırma daha çok dengen bozulur yürümen daha kötüleşir diyorlar moral sıfır napcam bilmiyorum ya sonuçta kasları gevşetecekler yapan doç dr yapcak bunun ne olacagını biliyordur heralde yanlış bişe yapmaz die düşünüyorum

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm arkadaşlar botoxs konusunda sormak isteyen varsa sorulara cvp veririm hatta erinmeden bulunudugu ile gelir kendi ellerimle götürürüm okadarki ciger canlıyım allaha şükür botoxs yaptırdım hiç hissetmedim igne sanki vurulmadı desem yeridir şaka deil ciddiyim moral falan vermiyorum hiç hissetmiyorsunuz soru sormak isteyen varsa msj atabilir harfiyen anlatırım aeolun arkadaşlar

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı