Aşil tendon ameliyatı olan var mı? Konu hakkında tecrübelerinizi yazar mısınız?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.01-2009 17:11
Aşil tendon ameliyatı olan var mı? Konu hakkında tecrübelerinizi yazar mısınız?
merhaba ben foruma yeni üye oldum.
2.5 yasında aşil tendon kısalıgından ali türköz tarafından ameliyat edildim. gercekten cok basarılı bir amelıyattı, fakat ben egzersızlerımı aksattıgım için 1 cm yıne kısaldı.
cuma prof dr veli lök ile randevum var. içinizde aşil tendon amelıyatı olan var mı? amelıyat sonrası sıkıntıları neler ve düzelme ölçütü ne kadar?
ben sag ayagımdakı tendonların zayıflıgı yuzunden içe basıyorum. bunu da duzeltmeyı deneybılceklermıs, ama ben hala karar veremedım. veli beyin görüşlerine göre bu amelıyatı olacagım
yardım edersenız fıkırlerınızle cok sevınrım.
Saygılarımla.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.07-2011 10:32
Benim de yakın zamanda ameliyat olmam söz konusu, ayağımdaki şekil bozukluğunu (pes cavus) düzeltmek için ameliyat olacağım aynı zamanda aşil tendomu uzatma da yapılması gerektiğini söylediler. Ama bu bacağımdaki gücü azaltacakmış, zaten çok güçsüz
Konu ile ilgili tecrübelerinizi, tavsiyelerinizi iletebilirseniz çok sevinirim.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.07-2011 13:23
ada arkadasım aynı doktor muayenesi sonucunda bende aşil tendon uzatması oldum. bana sorun varsa sorabilirsin
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 14.07-2011 14:21
Elif kız,
Geçmiş olsun. Ameliyatından memnun musun, bir netice alabildin mi? Bacağında güç kaybı oldu mu? ameliyattan sonra ne kadar süre alçıda kaldı? Ne kadar sürede normal yaşantına döndün?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.01-2012 14:26
arkadaşlar benimde ayağımda kontraktür var haliyle aşil tendon uzatılması yapacaklar bu ameliyattan sonra ne gibi etkiler oluyor kaç hafta sonra yürüyorz bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları