Diz üstü protez kullanımı ile ilgili detaylar, tecrübeler..?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.10-2008 14:46
Diz üstü protez kullanımı ile ilgili detaylar, tecrübeler..?
arkadaşlar, ben de sol diz üstü protez kullanıyorum.. lütfen benim gibi olanlar.. MESELA : ne kullanıyorlar? rahat yürüyebiliyorlar mı? baston kullanıyorlar mı? yoKUŞU RAHAT ÇIKABİLİYORLAR MI? DİZ KISMINI RAHAT BÜKÜP dolaşıyorlar mı? oturup kalkınca ayak da çıkma riski oluşuyor mu? yazın sıcaklarda terleme sorununda ne yaptınız?
bu soruların cevabı isim vermeyeyim ilgili kişilerden zor alınıyor. üsteleyince de yanlış yönlendirilmekten çekiniyorum.
lütfen biz kullanıcılar bu sorunları birbirimizle paylaşabilirsek BİRBİRİMİZE DAHA FAYDALI OLABİLECEĞİMİZ KANISINDAYIM.
Cevaplarınızı hasretle bekliyorum.. selamlar....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.10-2008 22:01
Slm. Mesut bende diz üstü protez kullanıyorum ve oldukça rahatım. Ben inteligant elektronik diz üstü protez kullanıyorum.baston hiç kullanmadım. Yokuş çıkma yada inmede çok çok dik deyilse sıkıntım yok. Normal yürüşten pek farkı yok hafif bir aksama olabiliyor yazın terleme konusunde pek birşey yapamazsın yazın kendini dinlendirmen en iyi çözüm olacaktır.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 30.10-2008 14:30
eklem çeşitleri
diz üstü protezde eklem önemlidir işte eklem çeşitlrini inceleyebileceğiniz bir link
http://sanmarmedikal.com/eklem.html
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 31.12-2008 00:01
yoKUŞU RAHAT ÇIKABİLİYORLAR MI? DİZ KISMINI RAHAT BÜKÜP dolaşıyorlar mı? BU sorularin SIKKi hayir digeleri ise
baston kullanıyorlar mı? 12 yildir bacagim yok Ama halen bastonsuz yürüyemiyorum hatta protezimi hic kullanamiyorum
oturup kalkınca ayak da çıkma riski oluşuyor mu? evet bende herzaman oluyor en ufak bi terlemesinde bile bacagim cikabiliyor.
yürürkende oturukende feci agrilar cekiyorum.
ve biliyorumki sadece ben bu sekildeyim ... :S
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları