+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Karbon Afo hakkında bilgi edinip satın alabileceğim bir yer va mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar;
    Karbon afoyu 2 aydır kullanıyorum, ayak numaram 44 ,afoda 44,fakat giydiğim spor ayakkabı 46 olduğu için, afo ayağımın kenar kısmından vuruyordu, yeni aldığım ayakkabı 44 yani gercek ayakkabı numaram, afoyu rahatlıkla giyebiliyorum.Birde afonun cırt cırt yeri, temas ettiği yerde surtme yapıp deride yaralanma yaptı, bu sorunuda , cırt cırt kısmını iptal edip, normal corabın alt kısmını kesip, ayağıma gecirip, afonun ust kısmına corabı kıvırıyorum, bu problemide bu şekilde aştım, şu an cok rahatım, havaların sıcak olmasına rağmen, ayağımda herhangi bir terleme, yanma yok.Karbon afo kullanan arkadaşlarda ne gibi sorunlar oluyor, buraya yazarlarsa ,bilgimiz olur.

arkadaşlarben de afo kullanıyorum ithal afoyu denedim ayağım yine düşüüyor bende özel yaptırıyorum ama bu güne kadar50 kere gitmişimdir medikalciye afo sürekli ayağımın bi yerkerini vuruyor bila hassa kemikleri bıktım bu karbon afo evin içinde ayyakkaıbısız giyiliyor mu çünkü ben evin içinb de yürürkende afo kullanıyorum. karbon afo ile ayağın bilekten burkulma ihtimali var mı kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Öncelikle geçmiş olsun, karbon afoyu alırken medikal firmasındaki teknik eleman, önce ayağınızı muayene ediyor, gerekli gördüğü taktirde , ürünü size sunuyor.

Karbon afo ,ayakkabısız giyilmez, evde spor ayakkabı ile rahatlıkla giyebilirsin.Bu karbon afolar standart üretildiği için, ayakta ufak, tefek sürtmeler oluyor ama,sorunu bir şekilde hallettim.Aldığım afo 44 numaraydı,ayakkabım 46, ayakkabıyıda 44 yapınca, sürtme olayı ortadan kalktı.Önce bir ara aldığıma pişman olmuştum, şu anda verdiğim paranın karşılığını ,fazlasıyla aldım.

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı