+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 1 2 3 SonSon
Toplam 37 mesajın 16-30 arasındakiler
ÖMSS için memur alım yönetmeliğinde değişiklik yapıldı / 22 Şubat 2012

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ahmet bey inşallah bir işe yerleşirim raporuma göre ne iş olursa olsun biraz olsun moral bldum sagolasın

herkes için hayırlısı olur inşallah arkadaşlar...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

ekrem;
    mezuniyet şartı genelde son sınıf öğrencilerine konmuş anladığım kadarı ile ama elbette ki ilk okul ya da orta okul mezunu olarak kuraya katılabilirsin tahminimce..karamsar olma arkadaşım herşeyin hayırlısı demek lazım..hayırlı olanı nasip etsin Rabbim hepimiz için..

Son başvuru tarihi 2 mart yapmışlar henüz net bir bilgi verilmiyor açık öğretim lisesi okuyorum 1 dönem daha okumam gerekiyor bu sınava girebilirmiyiz ?

OzİStar;

1 donem daha derken 2011/2012 doneminde mezun olabiliyorsan girebilirsin

BEN BİŞEY SORCAM BEN ÖMMSYE LİSE DÜZEYİNDEN BAŞWURDUM AMA ÖNLİSANS SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM İNŞLLAH BU DÖNEM MEZUN OLUCAM AMA KAFAM BİŞEY TAKILDI. MEZUN OLURSAM VE SINAVI KAZANIP ATANIRSAM SİZCE Bİ SORUN ÇIKARMI?

bende açık liseye de okuyorum ağustosta ek sınava da girersem mezun oluyorum ve 17 yaşındayım sınava girebilirmiyim

gsli;
    18 yaşından gün almışlar girebiliyor.

reiis;

dersleri verebilirsek hepsini mezunum ama veremez isek ne olucak bilmiyorum onu ? ayrıca neler gerekli şimdi
    benim raporum 2007 tarihli nereden yapıcam başvuruyu nasıl bir belge alıcaz halk eğitimdenmi alıcaz bilgi verirsen sevinirim.

yönetmelik ne der bilmem ama benden hem sosyal yardımlaşma hem de ösym bürosu diplomanın fotokopisini istedi. sosyal yardımlaşma başvuruda özellikle onaylı fotokopi istedi. okulunuzdan OKULUNUZDAN EĞER Kİ; OKULU BİTİREBİLECEK DURUMDADIR DİYE YAZI ALIRSANIZ GARANTİ OLUR GİBİ GELİYOR bana. bunun için okulunuzla da bir kez gidin görüşün derim. saygılar...

Arkadaşlar öyle birşey söz konusu olamaz bende meslek yüksek okulu son sınıf öğrencisiyim bu dönem mezun olup olamayacağımı bilemem ki ben bu sınavı kazandıysam lise mezunu olarak lise düzeyinde kazanmış olacağım.

fatih530;

teşekkür ederim ama bu kesin bilgi mi ve doğruysa nereye başvurcam nasıl bi yol izlemeliyim?

nereden başvuru yapıcam başvuru forumlarının olduğu okula gidip forumu alıcam neler gerekiyor ?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Ben lise mezunuyum elimde diplomam var kaydımı yaptırdım ama aöf den bu sene kamu yönetimine kaydoldum. Daha 1. Sınıfım eğer ömss yi kazanırsam memur olurmuyum. Aöf de okumamın sakıncası varmı ? Daha 1. Senem

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı