+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 23 / 32 İlkİlk ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... SonSon
Toplam 479 mesajın 331-345 arasındakiler
ÖMSS 2012 sınav başvuru kılavuzu yayınlandı

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Emekliler ve işçi olarak çalışanlarda katılabileceklermi.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: ercan25 Mesajı Gör
    Emekliler ve işçi olarak çalışanlarda katılabileceklermi.
    Sadece Özel sektörü çalışanlar, Memurlar ve işçiler katılabilirler.

Emekli katılamazlar emekli olursa bir daha memur sınava girmez bir haldir. . Başka yere özel sektörü ayrı maaş olarak çalışabilirler..

Memnun kalmayanlar göre işçiler memurlar ve özel sektörü çalışanlar sınava girebilirler..

vergi indirimi için hastaneden aldığım % 50 raporumla bugün başvurumu yaptım. ancak sıkıntı var oda, rapora bilgisayarla %50 yazmışlar. rapor ankaraya gitti geldi kalemle %30 yazmışlar. yani sınav için yetersiz. ama bugün başvuru yaparken kalemle yazılanı farketmediler ve bilgisayarla yazılan orana göre işlem yapıp başvurumu kabul ettiler.

soru şu; bu raporlar daha sonra incelenirmi? geri dönüş olurmu?

Sevgili Neri arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim.Ben çok uzun yıllar önce almıştım raporu.Sürekli ibaresi olduğu için bir dahada yeniden almadım.Bu nedenle merak konusu oldu.Çünki yenisini almaya kalksam aynı oranı vermeleri mümkün olmayacak.Şimdide bu rapor çok uzun zaman önce diyecekler oysa yıllar önce halimiz ne ise şimdide oyuz

Arkadaşlar ben henüz diplomamı okuldan almadım şimdi gitmem de imkansız. Orada bulunan bir arkadaşımdan istedim onada vermeyi baya zorluyorlar . Okuldan kolayca alınabilecek başka ne tür bir mezuniyet evraki benim işimi görür.

Standart ömss sınavına giriş için işsiz olmak zorunlumu..

ömss sınva başvuru için gittim..

çalışmıyor işsiz olmanız gerekıyor dedıler böyle bişey varmı acaba

yani sigortalı calışıyorum sınava gıremezmıyım....

kpss sınavına gıren oğrencıler memur olsalar bıle gırebılıyorlar kurum degıstırmek için ...
    bizde boyle bı sıkıntı nıye var anlamadım yoksa benı yanlışmı yonlendırdıler ...

girebilirsin arkadaşım sana söyleyen yalan söylemiş

Arkadaşlar İzmirden kayıt işlemi bitiren var mı diploma ve raporun aslı gibidirini istiyorlar mı? bana aslı gibidir yaptırın dediler. aslı elimde var anlamadım gitti. sizdede istediler mi?

Üye
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    17:45
    Yaşadığı Yer
    BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL
    Blog Mesajları
    3

q-yasar-q;

r,ca ederim arkadaşım bende 2005 de aldım sürekli ibaresi işaretli ben bu raporu alırken doktorla pazarlık ettim ve 40 ı zorla aldım şuan bende gitsem herhalde işim cok zor olacak.

bence memur olsak bıle gırmemız gerekıyor bugun bıdaha gıdecegım

Üye
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    17:45
    Yaşadığı Yer
    BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL
    Blog Mesajları
    3

xcoll;

calışan biri olmanız sınava giremeyeceğiniz anlamına gelmez tabiki girebilirsiniz özel sektörde calışıyorsunuzdur.devlet memuru olmak icin girersiniz o ayrı ama devlet memuru olanların tekrar bu sınava girmelerine anlam veremüyorum.

arkadaşlar kamu yönetimi önlisans olarak başvurdum.klavuzda kamu yönetimi önlisans diye bölüm yoktu.ösym görevlisi 9005 kodlu diğer seçeneği olarak kaydetti.bu durum tercihlerimi nasıl etkiler.aynı durumda olanlar ve bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Exclamation (9005 diğer) kamu yönetimi önlisans mezunları hangi kadroları tercih edecek !!!

arkadaşlar kamu yönetimi önlisans olarak başvurdum.klavuzda kamu yönetimi önlisans diye bölüm yoktu.ösym görevlisi mezun olunan bölüm alanına 9005 kodlu (diğer) seçeneğini yazdı.bu durum tercihlerimi nasıl etkiler.hangi kadroları tercih edebileceğiz.aynı durumda olanlar ve bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Standart hangi bankaya yatıracağız ?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar bu 100 tlyi hangi bankaya yatıracaz ?

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 23 / 32 İlkİlk ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 11.03-2012, 20:38

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı