+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon
Toplam 43 mesajın 1-15 arasındakiler
Halk Eğitim Merkezleri'nde açılan ÖMSS kurslarına gidenler var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Halk Eğitim Merkezleri'nde açılan ÖMSS kurslarına gidenler var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar illaki burda halk egitimin verdigi ömss kursuna katılan vardır,burda paylaşmanızı rica ediyorum hangi konudan başladılar,ne tür sorular çıkıyor,soru aşamasına geçilmemiştir belki,ama rica etsek kurslardaki arkadaşlar paylaşım yaparlarmı..

gerçekten ya! arkadaş çok önemli bir noktaya değindi. biz geçmiş yıllara ait sınavlara bakarak çalışıyoruz ama halk eğitim merkezlerinde nasıl bir sistem işliyor? birde şu var ki ben istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum yani varmı acaba kaydı devam eden katılabileceğimiz mecut bir kurs?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

rica etsek bizimle paylaşırlarmı lütfen hangi konu hangi aşamada,kpss türündemi ders anlatımı yoksa yüzeysel kolay anlatım mı..mesela egitekin kitaplarındanmı anlatım yapıyorlar yani düşündügüm gibimi açık lise kitapları düzeyinden mi çalışma yaptırıyorlar

Standart Halk egitim kurslarında verilen dersler hangi yayınlar..

arkadaşlar kurslara gidemeyenler için çok çok iyi olacak die düşünüyorum,kurslarda hangi yayınlardan anlatım yapıyorlar hiç bakan olmadımı mesela oradaki açık lise kitaplarından mı anlatım yapıyorlar..

kardeşim coğrafya atmosfer,ltosferden falan girdi bu coğrafyanın başıymış oluşumlar,matematik terimler rakam,doğal sayı falan,türkçe dil bilgisinden girdi ya klavuz olmadığı için nereyi anlatacaklarını bilmeyip en baştan başlıyorlar yada bütün konulardan çıkma ihtimali var ilerde değişim olursa bilgilendiririm..

İstanbul Bağcılar Halk Eğitim Merkezinde kursa giden arkadaşlar;

Bağcılar Haklk Eğitim Merkezinde ki yöneticilere sorabilirler mi, İstanbulda başka hangi HEM de, ömss sınavları için ders verildiğini..

teşekkürler..

Denizli'de kurs dün akşam başladı dün bizim tarih ve coğrafya dersimiz vardı. Tarih de 1839 Tanzimat Fermanından başladık.Önemli çıkabilecek tarihleri yazdırdı hoca, coğrafyadan hiç bişey işlemedik bilgi tekrarı gibi çıkabilecek sorular ve konular üzerinde konuşuldu. Bugün kitap dağıtılacak denildi.Müfredat belli olmadığı için hocalar bizim daha önce şu konuda soru çıkmıştı dediğimiz konuları anlatıyorlar.Hafta içi her akşam kurs var.Ayrı ayrı gruplara ayrıldık.Ortopedik,görme ve diğer engelliler lise düzeyindekiler aynı sınıfta 3 sınıf var böyle,1 sınıf ön lisans ve lisanslar var, 2 sınıf işitme engelliler var, 1 zihinsel engelliler sınıfı var.

Bağcılar Halk Eğitim Merkezi Bağcılar Belediyesi ile ortaklaşa kurs açmış durumda Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayında kurs başlamış durumda .Hatta kursa katılanlara bile servis sağlamışlar.Bahçelievler Halk Merkezi Şuan için başvuru toplamakta açılmış olan kurs yok yönetmelik geregi katılım için gerekli sayı sağlanamazsa kurs açılmayacakmış.

allah razı olsun arkadaşlar,bide paylaşımın birinde okudum bulamıyorum şimdi,diyorki fatma şahin ortapedik özürlüler dier özürlülerden daha yüksek puan alındıgı görünüyor o yüzden zor soru olacak ortapedik özürlülere die bi duyumum oldu..bu ayrım neden

kursta gördüğümüz konuların başlıkları;

Tarih;
    1839 Tanzimat devri, 1856 ıslahat fermanı, 1876 1. meşrutiyet(Kanun-i Esasi), Anayasalar,1908 2.meşrutiyet,1909 31 mart vakası ,1911 trablusgarp savaşı,1912 balkan savaşları, 2.balkan savaşı,balkan savaşları sonrası imzalanan antlaşmalar,1. dünya savaşı,itilaf devletleri,ittifak devletleri,osmanlı devletinin 1. dünya savaşına girme nedenleri,osmanlı devletinin savaştığı cepheler,kafkasya cephesi,çanakkale cephesi,kanal cephesi,ırak cephesi,hicaz-yemen cephesi,suriye-filistin cephesi,Mustafa Kemal'in savaştığı cepheler

Türkçe; temel anlam,yan anlam, mecaz-i anlam, çok anlamlılık,genel anlam,özel anlam,somut-soyut anlam,nicel anlam,nitel anlam,dolaylama, güzel adlandırma, yansıma sözcükler,

Matematik; Sayılar,Rasyonel Sayılarda dört işlem

TARİH: Galiçya-Makedonya-Romanya Cepheleri, Osmanlı Devleti Paylaşım Antlaşması, Wilson İlkeleri, 1.Dünya Savaşı Sonrası imzalanan antlaşmalar, 1.dünya savaşı sonuçları,Mondros Ateşkes antlaşması, paris barış konferansı, izmirin işgali,amiral bristol raporu,azınlıklar tarafından kurulan cemiyetler, türklerin kurduğu zararlı cemiyetler,yararlı cemiyetler, kuvayi milliye, kurtuluş savaşı, erzurum kongresi, sivas kongresi, amasya görüşmeleri, temsil heyetinin ankaraya gelmesi,son osmanlı mebusan meclisinin toplanması-sonuçları, misak-ı milli kararları ve sonuçları, 1. TBMM dönemi ve alınan kararlar, teşkilatı esasiye,TBMMye karşı ayaklanmalar,TBMMnin ayaklanmalara karşı aldığı önlemler,muharebeler dönemi,sevr ant,cepheler,doğu cephesi güney cephesi batı cephesi,1.inönü muharebesi,Londra konferansı,afganistan ile dostluk ant,rusya ile moskova ant, 2. inönü savaşı,kütahya eskişehir savaşları,başkomutanlık kanunu,tekalif-i milliye emirleri, sakarya meydan muharebesi, kars antlaşması

COĞRAFYA; Dağlar,Ovalar

maral tşkkr ettik.eger tekrar işlediğiniz konuları tekrar paylaşrsanız seviniriz.)))

rica ederim yeni konular işledikçe güncelleme yapacağım

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: slcko6 Mesajı Gör
    ankara mamak varmı
    evet var

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Maral Mesajı Gör
    kursta gördüğümüz konuların başlıkları;

Tarih;
    1839 Tanzimat devri, 1856 ıslahat fermanı, 1876 1. meşrutiyet(Kanun-i Esasi), Anayasalar,1908 2.meşrutiyet,1909 31 mart vakası ,1911 trablusgarp savaşı,1912 balkan savaşları, 2.balkan savaşı,balkan savaşları sonrası imzalanan antlaşmalar,1. dünya savaşı,itilaf devletleri,ittifak devletleri,osmanlı devletinin 1. dünya savaşına girme nedenleri,osmanlı devletinin savaştığı cepheler,kafkasya cephesi,çanakkale cephesi,kanal cephesi,ırak cephesi,hicaz-yemen cephesi,suriye-filistin cephesi,Mustafa Kemal'in savaştığı cepheler

Türkçe; temel anlam,yan anlam, mecaz-i anlam, çok anlamlılık,genel anlam,özel anlam,somut-soyut anlam,nicel anlam,nitel anlam,dolaylama, güzel adlandırma, yansıma sözcükler,

Matematik; Sayılar,Rasyonel Sayılarda dört işlem

TARİH: Galiçya-Makedonya-Romanya Cepheleri, Osmanlı Devleti Paylaşım Antlaşması, Wilson İlkeleri, 1.Dünya Savaşı Sonrası imzalanan antlaşmalar, 1.dünya savaşı sonuçları,Mondros Ateşkes antlaşması, paris barış konferansı, izmirin işgali,amiral bristol raporu,azınlıklar tarafından kurulan cemiyetler, türklerin kurduğu zararlı cemiyetler,yararlı cemiyetler, kuvayi milliye, kurtuluş savaşı, erzurum kongresi, sivas kongresi, amasya görüşmeleri, temsil heyetinin ankaraya gelmesi,son osmanlı mebusan meclisinin toplanması-sonuçları, misak-ı milli kararları ve sonuçları, 1. TBMM dönemi ve alınan kararlar, teşkilatı esasiye,TBMMye karşı ayaklanmalar,TBMMnin ayaklanmalara karşı aldığı önlemler,muharebeler dönemi,sevr ant,cepheler,doğu cephesi güney cephesi batı cephesi,1.inönü muharebesi,Londra konferansı,afganistan ile dostluk ant,rusya ile moskova ant, 2. inönü savaşı,kütahya eskişehir savaşları,başkomutanlık kanunu,tekalif-i milliye emirleri, sakarya meydan muharebesi, kars antlaşması

COĞRAFYA; Dağlar,Ovalar
    teşekkür ederim yurttaşlıktan yok mu?

Üye
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    17:45
    Yaşadığı Yer
    BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL
    Blog Mesajları
    3

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Lisans mezunu kursa giden varmı arkadaşlar

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 3 1 2 3 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı