Halk Eğitim Merkezleri’nde ÖMSS Kursları Başlıyor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 09:32
Halk Eğitim Merkezleri’nde ÖMSS Kursları Başlıyor
[h=2]Halk Eğitim Merkezleri’nde ÖMSS Kursları BaşlıyorÖzürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacaktır. ÖMSS Başvuru ve detayları ÖSYM Web Sitesi’nden (ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) takip edilebilecektir.[/h]Daha önce çeşitli kanallardan duyurulduğu üzere Özürlü Memur Seçme Sınavı için düzenlenecek olan Hazırlık Kursları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü himayesinde İl ve İlçelerdeki Halk Eğitim Merkezleri’nde verilecektir.
ÖMSS Kurslarına başvurmak için özürlü vatandaşlarımızın ikamet ettikleri il ve/veya ilçelerindeki en yakın Halk Eğitim Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir. En yakın Halk Eğitim Merkezi’nin iletişim bilgilerini öğrenmek için tıklayınız: H.E.M. Uygulamaları
link: Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | Halk Eğitim Merkezleri’nde ÖMSS Kursları Başlıyor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 09:59
ücretlimi acaba ve başvurulardamı başlamış
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 10:02
ÖSYM ve ÖZÜRLÜ & YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ öyle bir karar vermiş ama İSTANBUL^da HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN hiç birinin de haberi yok..
Konu celik tarafından değiştirilmiştir (07.02-2012 Saat 10:45 ).
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 10:03
Arkadaşlar Manisa için ÖMSS hazırlık kursu Halkeğitimde bu akşam başlıyor .Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 12:02
bursada da açıldı bilgi için tel: 0 224 270 82 70-71
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 12:06
Bağcılar engellliler sarayında görevliyle sohbetimizde açtıkları ömss kursu için malatya'dan bile arayanlar olmuş.Bağcılar da ikamet edenlerin yararlanacağı kursa duşarıdan yoğun ilgi olduğunu söyledi.Diğer belediyeler halk eğitim merkezleri ne iş yaparlar bilmiyorum...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 12:57
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 07.02-2012 13:42
arkadaşlar ömss sınavı için klavuz yayınlamadan direk kurslara başlandı bu demektirki sorumlu oldugumuz ders kitaplarının bütün konulardan soru çıkacak nedeni şu daha önceki sınavlarda şurdan şu konudan sorumlusunuz die konu başlıgı verirlerdi ÖRNEK:TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
1-İnsan ve Toplusal Hayat
2-Devlet ve Devlet Şekilleri
3-T.C. Anayasası
4-T.C. Devletinin Yönetim Yapısı
5-Vatandaş Olma Sorumluluğu
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2012 13:42
kpss tarzı çalışılırsa hiçbir sorun olmaz kanısındayım.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2012 14:24
ekinos arkadaşla ben bir türlü cevap alamıyorumuz birincisi ücretlimi ikincisi ne zaman başlıyor kurslar...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2012 16:16
ücretsiz diye yazıyor.memurlar net'te.bugün başladı ,ama her yerde başlamamıştır.mesala gaziantep'te yok diyorlar halk eğitim merkezi.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2012 17:03
arkadaşlar istanbul da bağcılar dışında kurs veren halk eğitim merkezi yok sanırım. beşiktaş halk eğitim merkezini, beyoğlu halk eğitim merkezini ve şişli halk eğitim merkezini aradım. üç eğitim merkezninin de bana verdiği cevap
- bizlerde böyle bir çalışma şu anda yok ama bağcılarda başlamış durumda. kayıt için bağcılar halk eğitim merkezine gidebilirsiniz dediler.
bu durum kurslar bütün halk eğitim merkezlerinde verilmeyeceğini gösteriyor..
bilginize..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2012 18:14
ayabaroğlu ücretsiz ama halk eğitimler devleti takmıyo yerleri yokmuş bedava ya para alamayacaklarr
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.02-2012 18:35
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 10.02-2012 00:36
mecburmuyuz yani halk eğitim merkezlere gitmeye onu anlamadım kendimiz çalışsak olmuyormu ekinos çok doğru söylüyorsun aynen öyle...
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları