+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 1 2
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
ÖMSS Kursu Konya'da Açıldı..

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba bn izm de yaşıyorum burada ne zmn açılacağını nereden öğrenebilirim ilçe milli eğt ve hem lerin sınavdan haberi bile yok

Berfin ,Sen bence bağlı olduğun il-ilçe de Engelliler derneğine sor onlar daha iyi bilir,beni onlar yönlerdirdiler,bu konuda onlar sana yardımcı olur.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kardeşim kurs açıldımı açılmadımı? kimi açıldı diyor kimi 15 tatilden sonra diyor ki buda 20 ocak-5 şubat arası olduğu için 5 şubattan sonra açılacak demektir.2-3 AYLIK BİR kurs hızlı eğitim mi vercekcekler 2 ayda kim ne öğrencek birçok ilden hala ses seda yok hoş ses seda olsa bile halk eğitim merkezinin dibinde oturmuyor herkez bu insanlar nasıl gidip gelcek...bizim burda da kurs açılacak hala açılacak sınavdan sonra açılcak inşallah ne kaldı şurda sınava

ereğlide açmayan zihniyetin beynine tükürüyüm ben

Thumbs up KONYA Selçuklu Halk Eğitim Bu Pazartesi ÖMSS Kursunu Açıyor

xxxxx

hafta içi hergün 3 saatten 15 saat yapar güzelmiş. bizim burda hafta sonları olacak cumartesi 6 saat pazar 3 saat sanırım böle.

arkadaşlar selçuklu halk eğitim merkeziyle görüştüm büyük ihtimalle önümüzdeki pazartesi kurs başlayacak. başvuruda bulunan arkadaşları tek tek arayıp haber verecekler.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    13 şubat pazartesi akşam saat 6da başlıyormuş aradılar bugün

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı