+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 37 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon
Toplam 555 mesajın 61-75 arasındakiler
2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan'da yapılacak

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Merhabalar Arkadaşlar.Benim raporum i tarihi 2008 aldım.raporu sürekli.
    iyi mi?
    yeniden degil mi?

Hayırlı olsun yalnız sınavı geçmek yetmiyormuş bu doğrumu? sınavdan sonra 5 kişilik bi heyetin önünde çalışabilir veya çalışamaz raporu almak gerekliymiş .!

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Asılsız haberlere inanmayın ve devletin web sayfalarını takip ediniz...
    Şu anda ortada 2 adet gerçek olay var:

1- 03/10/2011 tarihinde resmi gazetede yayımlanan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları,
    2- 29/04/2012 tarihinde ise sınavın yaplacak olması...

Ekstra şahsi düşüncem; Ocak veya Şubat ayında klavuz yayımlanır ve akabinde başvurular yapılır. Sınava girilir ve sınav sonuçları açıklanır. Akabinde ise tercih klavuzu yayımlanarak tercihler yapılır ve atamalar gerçekleştirilir. (Not: Bu şekilde bir süreç işleyeceğini umuyorum...)

Mümkün olduğunca forum kirliliğinden kaçınalım... Saygılarımla

Rakamlar bellimi acaba? yani kaç ilk okul kaç lise kaç yüksekokul alınacak yada alım illere göremi yapılacak?

Şuanda devletimiz yine mamayı sürdü ağzımıza yine birazcık bekleyin dedi 1,5 senedir yaptığı gibi.Şuanda sınav tarihi dışında net bişey yok herşey muallakta ocakta kurslar açılacak dedi 2012 ocak ayına 3 gün kaldı.hangi arada kurs açılacak belli değillllll...

bu kursu ben de bekliyorum yaa. Ankarada açılacak olan kurslardan haberdar ederseniz sevinirim..

teşekkürler..

inşallah herkes için hayırlısı olur,inşallah ilçede olanlara il merkezine gidip raporunuzu onaylatıp yada tekrar çıkartıp yeni tarihli rapor alın inşallah demezler benim tahminim biraz yorucu bi süreçten geçilecek gibi,normalde ben kpss için başvuru yapacagımda raporun fotokopisini götürdüm sadece görevli ögretmen baktı tamam dedi geçti öyle egerki bi başkası sahte raporlular gidip gösterip bende özürlüyüm bu sınava girecegim diyip kayıt yaptırırsa kolaylıkla sınava girer die düşünüyorum,o yüzden kesin kılavuz yayınlanınca bi koşuşturmaca yapılacaga benziyor die düşünüyorum..yada rapor aslını istiycekler kayıtta...
    Konu sonbahar.44 tarafından değiştirilmiştir (27.12-2011 Saat 23:28 ).

arkadaşlar benim rapor %40 ama 2001 yılında aldığım bir rapor o raporla girebilirmiyim bu sınava süreklidir ibareside var

gökhan kardeşim inşallah bi sorun çıkmaz herkes kılavuzu bekliyor kesin bi koşuşturmaca yaşanacagı ortada gibi,bekliyelim bakalım kılavuz yayınlansın inşallah saga sola koşuşturmazlar..

skocak kardeşim yazmıyım diyorum ama yazmazsam çatlarım emeklilerde giriyormu yuh yani girsin emeklilerde başarısız olurlarsa emeklik hakları fes edilsin...çalışanlar yetmedi emeklilerdemi gözünü sınava dikti valla kardeşim çalışanda girsin sınava ama ondan başarılı biri çıkarsa memurluğu sona ersin kaybedecek bişeyleri yok çalışanların rahat rahat sınava gircekler başarısız olurlarsa işlerine devam edecekler ben buna karşıyım başarısız olanın işine son verilsin madem yarış bu hakkeden girsin böyle bi düzenleme yapılsın kim giriyorsa girsin...

bende 2006 yılında vergi indirimi için aldığım raporun arka yüzünde sürekli yazıyordu. her kafan bi ses çıktığı için tekrar hastaneye raporumu yenilemeye gittiğimde bana, sizin rapor almanıza gerek yok dediler,hastanedeki hemşire bakanlığın kaymakamlıklara yayınlaığı genelge de raporlarında sürekli olanlar yeniden başvurmasına gerek yok demişti. raporumun fotokopisini çekip aslı gibidir ibaresini vurdurup başhekime imzalattım boş yere zaman kaybı yaşamayın arkadaşlar. sınav hepimiz için hayırlı olur inşala.

işsiz olan arkadaşlar lütfen bunu gündeme getirelim çalışan birisi kurumundan menmun olmayıp daha iyi bir kuruma girebilmek için önümüzü tıkayacaklar...madem bu sınavın bir yarış ve hakedenin girmesi gerektiği konusunda hemfikiriz çalışanlarda buna güvenerek işleri var ve kaybetme tehlikeleri yok rahat rahat gircekler oysa işsizler stres dolu bildiği soruyu bile işaretlemeyecek...sınavda 20bin kişi alınacaksa işsiz arkadaşın biri 20001 sıradayken işsiz kalmaya devam etcek çalışan sınava giren 20002 sırada olsa işine devam etcek madem bu sınav ve yarış hakkeden gircek o zaman çalışan arkadaş bi zahmet yerini kendinden daha başarılı birine bırakacak...yani 20001 olan işsiz arkadaşa...

arkadaşlar ben bu konuda kusura bakmayın ama bimere dilekçe gönderdim..çalışmalar devam ediyor kılavuzda belli olacak die msj geldi..herkes keyfine göre hareket etmemesi gerek bence hak yeniliyor ne ümidlerle sınava giriyoruz bütün hayaller yok olup gidiyor,buna işini begenmeyip tekrar sınava girip sıralamada alt sıralara düşürenler sebeb oluyor,çalışıyorz tamam herkesin kendine göre sorunu var benim 2 yaşlı hastam var kendime göre sorun bu yaşlılara zaman ayır derken az çalışabliyorum ne yapablirim

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben memur değilim öncelikle onu söyliyimde.arkadaşlar bir sürü lisans mezunu arkadaş var mühendesinden,iibf'sine kadar 4 senelik öğrenimiyle alakası olmayan kurum ve görevlerde çalışan.o insanlar boşuna mı okudu tabiki giricekler,girsinlerde böyle bi şans 2 senede bir gelir insanın ayağına belki 2 sene sonra kadrolar dolduğundan doğru düzgün alımda olmıycak.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 37 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 25.01-2012, 11:20
  2. 05.01-2012, 21:51

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı