+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 34 / 37 İlkİlk ... 24 30 31 32 33 34 35 36 37 SonSon
Toplam 555 mesajın 496-510 arasındakiler
2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan'da yapılacak

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: *aydın* Mesajı Gör
    engelli_eskisehir;

deneme sınavlarını nereden buluyorsun
    kpss kitapları almıştım onlardan soru çözüyorum.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: barok Mesajı Gör
    2012 de kamu nun alacağı toplam memur sayısı 29 bin dir.Bunun 17 Bin kadarı öğretmen olacağını bizzat başbakan açıklamış olmakla beraber..öğretmen olmayan,KAMUYA ALINACAK memur sayısı :12 Bin kadar olacaktır..
    Bakan F.Şahinin ifade ettiği 20 bin sakat personel alınacağını beyanatını doğru değildir..
    Arkadaşlar başbakanın söylediği 29 bin personel KPSS ile alınacak olan personel. Engelli personeli maliye bakanlığının acıkladığı ve kurumlara verilen kontenjanlardan farklıdır ve her kurum istediği sayıda personel ( boş kontenjanı) alabilir.

http://www.dpb.gov.tr/dosyalar/pdf/a...011kononay.pdf

Yukarıdaki linktede verdiğim gibi ( 2 ) maddede
    "657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesine göre yapılacak özürlü personel atamaları, 27/7/1967 tarihli ve
    926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu kapsamında veya diğer ilgili mevzuata
    göre yapılacak askeri personel atamaları, emniyet hizmetleri sınıfında bulunan kadrolara
    yapılacak atamalar, 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun ek 1 inci
    maddesi ve 24/5/1983 tarihli ve 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu
    Kanununun ek 1 inci maddesi uyarınca yapılacak atamalar ile 24/11/1994 tarihli ve 4046
    sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanunun 22 nci maddesi ve 4/2/1924 tarihli ve
    406 sayılı Telgraf ve Telefon Kanununun ek 29 uncu maddesi uyarınca yapılacak personel
    nakilleri birinci fıkrada yer alan sınırlamalara tâbi değildir.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

sevgidostu ben birsey anlamadım mesala 2012 de atamalarda kaç tane öğretmen atıyacak?

ne zaman nereye başvurcaz sınava girebilmek için??

Alınacak engelli sayısının 20 bin olacağını sanmıyorum,kimsede boş hayale kapılmasın ben 20 binin yarısına takla atar,çeğreğine göbek atarım..tahminim 5-10 bin arası bişey olur??

ozkancey;

beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. ben 19 yaşındayım şimdi alma ihtamaleri var demi

kıskanç&erkek Rica Ederim.. Evet alma ihtimalleri var .. Sınav Klavuzununun yayınlanmasını sıkı sıkıya takip edin.. Hakkınızda Hayırlısı Olsun

Açık Öğretim Okuyorum Lise Sınava Girme Gibi Bir Hakkım Varmı Bunu Öğrenmek İstiyorum Bilgisi Olan Yokmu ?

ilköğretim de girecekmi sınava yani ortaokul mezunları

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: turkuaz06 Mesajı Gör
    ilkokul mezunundan lisans mezununa kadar serbest.
    ilköğretim mezunları da sınava girecekmi

keşke bahsedilen açık atamaları doldursalar,ne kaybeder bu devletimiz anlamış degilim benim oldugum hastanede tam özürlü çalışacak yerlere adamlar öyle torpillileri almışlarki keyiflerini görün özürlüler ayak işlerinde torpilliler ayak ayak üstünde çalışıyor adaletmi bu,neden bu kurumlar açıklarını bildirmez benim yakınımdaki hastanede başhekimin abartısız 50 kişi adamı var yeminde ederim inanmazsanız gelin göstereyim 50 tane adamını aldı hepside masa başı işi ama özürlü devlet memuru özürlüye gelin bakın nerde çalışıyor..ben böyle adaletin....

başarılar diliyorum arkadaşlar hepinize ben atandım. umarım sizlerde bu sınavla istediğiniz yerlere atanırsınız

hayırlı olsun suna hanım allah yardmcınız olsun sağlık sınavından mı atandınız..kaç puanla

yok kpss öğretmenlikle atandım şubat atamalarında.

ilk ogretim ve orta okul mezunlarına kuramı çekılcek yoksa onlardamı sınava gırecek

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Sınav tarihi 29 Nisan mı Haziran mı bilgisi olan var mı ?

LinkBacks (?)

1. 25.01-2012, 11:20
  2. 05.01-2012, 21:51

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı