+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 3 / 37 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 13 ... SonSon
Toplam 555 mesajın 31-45 arasındakiler
2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan'da yapılacak

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Fazla Bir Açıklama Yapmamışlar Ama Yinede en azından Tarih belli. Hakkımızda Hayırlısı..

hayırlı olsun arkadaşlar en azından sınav tarihi belirsizliği ortadan kalktı.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Arkadaşlar herkesi heyecan kaplamıştır eminim.

Artık konulara daha fazla çalışın çünkü ösym yapacak ,sorular zor olacaktır.Ama çalışan için değil

selam arkadaşlar orta ögretimle ilğili çalışma kitabını nerden bulabiliriz bilğisi olan varsa yazabilirmi

Allah herkese zihin açıklığı versin kolay gelsin..))

Klavuz sınava 1-2 ay kala yayımlanır. Hangi bölümden, hangi kadrodan (öğretmen, memur, V.H.K.İ, hizmetli vs.) kaç kişi alınacağı ise sınav sonrasında tercih klavuzu yayımlanarak tercihlerin yapılması sağlanacaktır...

hayırlı olsun

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ugurlu olsun ben 36 yaşındayım ilk okul mezunuyum bende yüzde51 süreklidir ibareli yeni tarihli raporum var ve vergi indirim belgesiyle yeni emekli oldum ama çok düşük maaş ve malum geçimimize yetmiyor benim bu şartlarıma göre bende bu sınava katılabilirmiyim bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olrsa sevinirim şimdiden tşklr son olarak eyer bende bu haktan yararlanabiliyorsam ilk müracatımızı nerden yapmalıyız

herkese hayırlı olsun diyorum
    inş... isteyen herkes hayırlısı ile yerleşir
    ben de tekrardan girmek istiyorum inş..
    ama klavuz ve başvuru şartlarıda bir açıklansaydı
    ben en çok da başvuru tarihini merak ediyorum
    çünkü Allah nasip ederse şubat 14-15 gibi umreye gidecem inş..
    klavuz bu tarihten önce açıklanır mı sizce

Sınav tarihi belli olduğuna göre,aklınızdaki bir diğer soru olan hangi konulardan sorumluyuz ? Konusunda söylemek istediğim birkaç şey var.Öncelikle sisteminin değişmesi ve kılavuzun daha sonra yayımlanacak olmasından ötürü bu konuda kesin bir bilgi sahibi değiliz.Sınav tarihi belli olduğuna göre , kılavuz yayımlanana kadarki süreçte geçmiş yıl sınav sorularını gözden geçirmeniz ve o konulara tekabül eden başlıkları incelemeniz faydalı olacaktır kanaatindeyim . Herkes açısından hayırlı olması temennimle .

sınav herkes için hayırlı olur inş. bu sınavı ösym yapacağı için sorular kolay gelmeyecektir. meb in sınavları kolaydı. ösym nin kolay olacağını düşünmüyorum. inş. hakkımızda hayırlısı olur.

slm ben önlisans mezunuyum raporum %45 2010 tarihli iktisat son sınıfım hatta 4 dersim kaldı acaba lisans mı girsem önlisans mı?

arkadaşlar bu yapılcak sınavda gruplar itibariylemi yapılcak. mesela zihinsel ve ruhsal özürlüler ayrı, ortapedik ayrı, işitme engelliler ayrı ayrımı yapılcak.yoksa herkes aynı kategoridemi gircek.

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 3 / 37 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 13 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 25.01-2012, 11:20
  2. 05.01-2012, 21:51

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı