+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 11 / 37 İlkİlk ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... SonSon
Toplam 555 mesajın 151-165 arasındakiler
2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan'da yapılacak

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bildiğim kadarıyla diğer sınavlarda yanlış doğruyu götürmüyormuş bu sınavda yanlışlar doğruyu götürse daha hakkaniyetli olacak

golden_heart

Valla hocam hepsini okudumda bir sonuc cıkaramadim sınava gircekmiyiz giremicekmiyiz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim raporumda 2 yıl süreli yaziyo temmuzda aldim

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Thumbs up ömss

% 40 işitme engelli 2 yıl süreli 27.12.2011 tarihinde raporumu aldım.acaba 2012 de yapılacak ömss sınavına girebilirmiyim?

alidulger;
    raporunda süreli iabresi varsa o zman kritik..bence özida yı ara ve sor.. Tel:0 (312) 229 55 11

golden_heart;

ÖMSS’nin yapılmasıMADDE 9 ‒ (1) ÖMSS, kurum ve kuruluşların özürlü kontenjan açığı bulunduğu sürece, Devlet memuru olarak atanacaklar için açılan diğer sınavlardan ayrı zamanlı olarak yapılır. Bu sınav, başvuruların alınması, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi olarak gerçekleştirilir.(2) Sınav soruları, özür grupları itibarıyla özürlülerin bilgi, yetenek ve becerilerini ölçecek şekilde; işitme, dil ve konuşma ile zihinsel özürlüler için ayrıca öğrenme ve algılama düzeyleri ile dil gelişimleri ve sözel iletişim güçlükleri esas alınmaksuretiyle ayrı ayrı hazırlanır.(3) Sınav konuları, ortaöğretim mezunları için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ortaöğretim kurumlarında uygulanan eğitim programları; yüksek öğretim mezunları için yüksek öğretim kurumlarında okutulan ders kitapları esas alınarak belirlenir.(4) ÖMSS, özür grupları ve ulaşabilirliklerigözönüne alınarak uygun ortamlarda yapılır.(5) ÖMSS sonuçları, adayların adreslerine posta ile gönderilir. Sınav sonuçları ayrıca diğer iletişim araçları ile de duyurulabilir. ÖMSS’nin, Başkanlık adına Merkezce yapılması halinde ise ÖMSS sonuçları, Başkanlığa da bildirilir.ÖMSS’nin geçerlilik süresiMADDE 10 ‒ (1) ÖMSS sonuçları iki yıl süreyle geçerlidir. Ancak bu süre içinde yeni bir sınavın yapılamaması durumunda sınav sonuçları, bir sonraki sınava kadar geçerli olmaya devam eder.

Konulara açıklık getirilmiş fakat soru sayısıyla ilgili bir bilgi verilmemiş

sedat13;
    işte soru sayısı,sorulacak konular daha muallakta..benim demek istediğim bu..senin yazdığın maddeleri kaç kez okudum bende ama bize lazım olan o değil..

SINAVA GİRMEK İSTEYEN ARKADAŞ VE İŞSİZ ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR BİRİMİZE DÜŞMEDEN yapılacak sınava memur olanların girmemesi gerektiği hakkında birbirimizi bimer ve devlet personel teşkilatına bildirelim

ARKADAŞLAR

BU SINAV %3lük ÖZÜRLÜ KADROSUNU DOLDURMAK İÇİN AÇIK OLAN 20BİNLİK BOŞ KADRO İÇİN YAPILMIYORMU? yapılıyorsa memur olan arkadaşların bu sınavda ne işi var önce bunu bir soralım kendimize 40binlik açıktan sizin kadronuz düşülerek 20bine inmiş şimdi sizi tekrar bu sınava sokarak 20binlik kontenjanı gümbürtüye getirmek amaç...denildiği gibi bu kadro işsiz insanlarla dolsun kadro hakkıyla dolunca kurumlar arası iş değiştirme sınavı yapılsın kimse itiraz etmez ona ama birlik ve sağ duyu şart bencilik yok biz olursak başarabiliriz....

arkadaş neye çırpınıyorsun anlamadık...boşuna.

arkadaşlar , bedensel ağır özürlü olanlar bu sınava girebiliyormu..

sakin arkadaşlar birilerinin menfati doğrultusunda tutupta öyle bi madde konması abest olur,başka yerdede yaş şartı konulsun deniyo.herkes kendi penceresinden baktığı için ortak paydada buluşmak zor bu hususta.kişisel fikrim bireyler seçimlerinde hata yapabilir,universite sınavını kazanıp başka bölüm için tekrar hazırlananlar gibi.ki bu zamana kadar alımlar meb ve sağlıktan ibaret olduğundan bireylerin insiyatifi dışında yapılan seçimlerdi,insanlar işsizlikten kurtulmak için bu kurumlara geçti.Şimdi daha iyi kurumların gelceğini düşünerek veyahut başka özel sebeplerden dolayı sınava girmesi normal.

Öngörüm sınavı Ösym düzenliceğinden en azından konular açıklanan kadar eski meb ve sağlık sınavlarından ziyade kpss konu ve sorularına bakmaktan yana.Giren kişi sayısıda çok olcağından daha eleyici olması açısından 50 ile sınırlı kalmaz diye tahmin ediyorum soru sayısı.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: golden_heart Mesajı Gör
    alidulger;
    raporunda süreli iabresi varsa o zman kritik..bence özida yı ara ve sor.. Tel:0 (312) 229 55 11
    valla hocam şimdi tekrar baktim sürekli bölümünde hayir yaziyo gecerlilik süresi 2 yıl yaziyo

Standart 29 nisan 2012 de aranan şartlar

Iyi akşamlar arkadaşlar 29 nisanda yapılacak olan sıilendirmesi navda ne gibi belgeler isteniyor bilenlerin bilgilendirmesi dileğiyle,ben orta 2 terk yüzde 92 ağır özürlüyüm rapor tarih 2008 ,acaba tekrar rapor almam gerekiyormu,

Kardeşim %3 özürlü boş kadro için yapılıyor memur olanlar sınava girerse yerleri ya direk olarak boş sayılcak yada hakkıyla işsiz insanla dolacak kadro...kimseye boş umut verilmeyecek boş kadroları dolduruyoruz diye genelge yayınlansın sınavın iptali için dava açacam bende çalışan birisi iki kişi sayılıp işsiz insan yok sayılamaz...

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar, sınavın soru sayısı hakkında bilgi yok denmiş, ben araştırma yapmıştım bir ara internette 50 diyordu ne yani her seferinde farklı sayıda soru mu soruluyor bu işin bir standardı yok mu???

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 11 / 37 İlkİlk ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 25.01-2012, 11:20
  2. 05.01-2012, 21:51

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı