Mersin'de ÖMSS sınavına girecekler için kurs
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.10-2011 11:53
Mersin'de ÖMSS sınavına girecekler için kurs
Öncelikle selamlar bugün ömss sınavı için bir dershaneyle görüştüm bilgileri olduğunu yalnız sınavın içeriğini ne tip sorular çıkabilir bilmedikleri için daha araştırma aşamasındalar bunu sadece bir dershane söyledi hatta sınavın yapılacağı ayları bile söyleyince tamam bunlar bu işi biliyor dedim sınava mersinden girecek arkadaşlar dershaneye giderek hazırlanmak isterlerse lütfen özel mesaj yazsınlar ayrıca sıınıf açacaklar sadece ömss ye girecek arkadaşlar için bilginize...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.10-2011 13:28
slm ben hatun mersinde yaşıyorum hangi dersane ile görüştünüz ben dersaneye başladım ama sınavla ilgili hiçbirşey bilmiyolar bilen bir yer olursa ii olur k.i.b
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.10-2011 17:54
Adana için bilgisi olan varmi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 28.10-2011 18:01
Görüştüğüm dershane büyük bir dershane Türkiyenin heryerinde şubeleri mevcut reklama girmesin diyerek yazmadım ismini eğerki bilgileri varsa ki görüştüğümde olduğunu bir hafta içerisinde dönecekler tekrar bende sizlerle paylaşırım önümüzdeki haftaiçi pazartesi veya salı günü....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 10:15
Mersin halk eğitim merkezinde ömss kurs kayıtları başlamıştır bugün kayıt yaptırdık hadi hayırlısı bakalım ....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 12:30
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 14:30
Mersinliler iyi çalışın derslere
, gurur tablosu diye reklam atarız ...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 14:44
Bende kendi bulunduğum ildeki halk eğitim merkezini araıdm ama öyle bir bilgimiz yok dedi.
İnşallah burada da bir an önce başlar kurslar...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 15:13
Mersin halk eğitimi tebrik ediyorum.Bu kadar belirsizliğin içinde bir şeyler yapmaya çalışan ilk kurum oldu.Kursa giden arkadaşlar ders konularıyla ilgili bilgi paylaşırsa seviniriz.Bizim içinde bir yol harıtası olur.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 16:05
ßirtan;
Valla heryerde söledim ilker abide söylemiştir eminim, kursa kayıda gittim arkadaşın varsa söyle gelsinler dedi daha kimse kayıt olmadı fazla dediler 

Alıntı Yapılan Kişi:
murat-t
Bende kendi bulunduğum ildeki halk eğitim merkezini araıdm ama öyle bir bilgimiz yok dedi.
İnşallah burada da bir an önce başlar kurslar...
ayın 19 gibi aradım kimsenin haberi yoktu en son müdür yardımcısı ile görüştürdüler ömss sınavını anlattım bana bakanlıktan herhangi bir genelge gelmedi daha demişlerdi bir hafta geçti ve kurs kayıtlarının başladığını ilker abi söyledi sonra halk eğitimi aradım bir kimlik fotokopisi yeterli dediler birde orada form dolduruyosunuz sonra msjla bildirecez derslerin başlıcağını dediler bakalım ne olacak ....

Alıntı Yapılan Kişi:
mevce
Mersin halk eğitimi tebrik ediyorum.Bu kadar belirsizliğin içinde bir şeyler yapmaya çalışan ilk kurum oldu.Kursa giden arkadaşlar ders konularıyla ilgili bilgi paylaşırsa seviniriz.Bizim içinde bir yol harıtası olur.
Sevgili mevce matematik tarih ve genel kültür dersleri verilecekmiş kursta ama konuların içeriğinide kursa gidince paylaşırız artık şüpheniz olmasın sizde takipte olun halk eğitimi hergün arayın bence telefonla mutlaka bütün illerde bu kurs açılacak ders çalışmaya devam
.....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 16:07
BİO teşekkürler bende mutlaka takip edeceğim
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 16:10
mevce;
rica arkadaşım ne demek her daim yeterki işe yarar bilgi olsun....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.12-2011 17:52
Kursa beni de yazdırdın , matematik öğretem sizlere
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.12-2011 12:30
sınav tarihide belli oldu kurs için artık bütün arkadaşlar bulundukları illerdeki halk eğitim merkezlerini arasınlar mersindeki arkadaşlarda sınava hazırlanmak istiyorlara kurs kayıtları başladı kayıtlarını yaptırsınlar.....
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.12-2011 18:32
bio bu halk eğitim kursu ücretlimi
Başlığın Etiketleri
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları