+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 25 mesajın 1-15 arasındakiler
Mersin'de ÖMSS sınavına girecekler için kurs

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Mersin'de ÖMSS sınavına girecekler için kurs

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Öncelikle selamlar bugün ömss sınavı için bir dershaneyle görüştüm bilgileri olduğunu yalnız sınavın içeriğini ne tip sorular çıkabilir bilmedikleri için daha araştırma aşamasındalar bunu sadece bir dershane söyledi hatta sınavın yapılacağı ayları bile söyleyince tamam bunlar bu işi biliyor dedim sınava mersinden girecek arkadaşlar dershaneye giderek hazırlanmak isterlerse lütfen özel mesaj yazsınlar ayrıca sıınıf açacaklar sadece ömss ye girecek arkadaşlar için bilginize...

slm ben hatun mersinde yaşıyorum hangi dersane ile görüştünüz ben dersaneye başladım ama sınavla ilgili hiçbirşey bilmiyolar bilen bir yer olursa ii olur k.i.b

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Adana için bilgisi olan varmi

Görüştüğüm dershane büyük bir dershane Türkiyenin heryerinde şubeleri mevcut reklama girmesin diyerek yazmadım ismini eğerki bilgileri varsa ki görüştüğümde olduğunu bir hafta içerisinde dönecekler tekrar bende sizlerle paylaşırım önümüzdeki haftaiçi pazartesi veya salı günü....

Mersin halk eğitim merkezinde ömss kurs kayıtları başlamıştır bugün kayıt yaptırdık hadi hayırlısı bakalım ....

Mersinliler iyi çalışın derslere , gurur tablosu diye reklam atarız ...

Bende kendi bulunduğum ildeki halk eğitim merkezini araıdm ama öyle bir bilgimiz yok dedi.
    İnşallah burada da bir an önce başlar kurslar...

Mersin halk eğitimi tebrik ediyorum.Bu kadar belirsizliğin içinde bir şeyler yapmaya çalışan ilk kurum oldu.Kursa giden arkadaşlar ders konularıyla ilgili bilgi paylaşırsa seviniriz.Bizim içinde bir yol harıtası olur.

ßirtan;

Valla heryerde söledim ilker abide söylemiştir eminim, kursa kayıda gittim arkadaşın varsa söyle gelsinler dedi daha kimse kayıt olmadı fazla dediler

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: murat-t Mesajı Gör
    Bende kendi bulunduğum ildeki halk eğitim merkezini araıdm ama öyle bir bilgimiz yok dedi.
    İnşallah burada da bir an önce başlar kurslar...
    ayın 19 gibi aradım kimsenin haberi yoktu en son müdür yardımcısı ile görüştürdüler ömss sınavını anlattım bana bakanlıktan herhangi bir genelge gelmedi daha demişlerdi bir hafta geçti ve kurs kayıtlarının başladığını ilker abi söyledi sonra halk eğitimi aradım bir kimlik fotokopisi yeterli dediler birde orada form dolduruyosunuz sonra msjla bildirecez derslerin başlıcağını dediler bakalım ne olacak ....

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: mevce Mesajı Gör
    Mersin halk eğitimi tebrik ediyorum.Bu kadar belirsizliğin içinde bir şeyler yapmaya çalışan ilk kurum oldu.Kursa giden arkadaşlar ders konularıyla ilgili bilgi paylaşırsa seviniriz.Bizim içinde bir yol harıtası olur.
    Sevgili mevce matematik tarih ve genel kültür dersleri verilecekmiş kursta ama konuların içeriğinide kursa gidince paylaşırız artık şüpheniz olmasın sizde takipte olun halk eğitimi hergün arayın bence telefonla mutlaka bütün illerde bu kurs açılacak ders çalışmaya devam .....

mevce;

rica arkadaşım ne demek her daim yeterki işe yarar bilgi olsun....

Kursa beni de yazdırdın , matematik öğretem sizlere

sınav tarihide belli oldu kurs için artık bütün arkadaşlar bulundukları illerdeki halk eğitim merkezlerini arasınlar mersindeki arkadaşlarda sınava hazırlanmak istiyorlara kurs kayıtları başladı kayıtlarını yaptırsınlar.....

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı