+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 12 1 2 3 4 5 11 ... SonSon
Toplam 180 mesajın 1-15 arasındakiler
Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar memurlar nette yargı yayınevinin bir kitabından bahsediyorlar. MEB sınavına bu kitaptan çalışan varmı. Kitabın içeriğini bilen var mı?

Özürlü Personel Sınavlarına Yönelik Soru Bankası

anladığım kadarıyla konu anlatımı yok. sadece soru bankası. yararı olabilir bence ama konu anlatımı olsa daha iyi olurdu

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Böyle kıtap varmı.nasıl alab ılırız arkadaslar.

Elbette var zaten olmazsa arkadaş bahsetmezdi.Bu kitaba arkadaşın verdiğin linkten tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Standart Özürlü memur sınavlarına hazırlık için kaynak kitap var mı?

arkadaşlar bu özürlü memur sınavlarına calışmak için daha önce cıkmış sorular veya kitab flan nerden bulabilirim varya tavsiye kitab yazarsanız sevinirim lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum...

daha önce cıkmış sorular ve test olur
    veya hazırlık kitabları flan konulu da olur hiç fark etmez calışmak için

Üye
    Son Giriş
    27.03-2012
    Saat
    21:04
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL / Beyoğlu

Ben bu kitabı öğretmen tavsiyesi aldım içinde konu anlatımı artı testler var. Çok memnunum çok sade ve öz anlatıyor konuları.

KPSS-II Lise - Önlisans Temel Kitap - Nobel Akademi Yayınları | kitapdenizi.com denizcilik kitapları, tiyatro kitapları, müzik kitapları

Üye
    Son Giriş
    27.03-2012
    Saat
    21:04
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL / Beyoğlu

İnsanlara soru konularını söyleseler kpss nın ne anlamı kalır ki. Benım anlatmak istediğim şu. Mesela sağlık sınavında konuları söylediler o konuları bu kitaptan bulup okursanız çok faydalı olur demek istedim. Ayrıca kpssyi küçümsemeyin kpss de de engelli kontenjanı var. Onlarda atanabilirsiniz.

yet;

Söylenmesine gerek yok ki: Türkçe (genellikle paragraf ve dilbilgisi), İnkılap Tarihi, Coğrafya (genelde beşeri ve ekonomik coğrafya), Vatandaşlık Bilgisi, Matematik sruları soruluyor.

ÖSS ve KPSS soruları bundan da kapsamlı.

Standart sınavlara calısma konsunda

aRKadasLar ben ankara ıkamet edıyorum benım sorunum özürlü sınavlarına belırlı bır kaynak kıtapdan calısamıyorum Ankara özürlü kıtabı alabılecegım bır yer tavsıye eden var mı bır yayın adı ve alabılecegım bır kırtasıye vs.

arkadaslar bana bu konuda yardım etmek ısteyen özele de yazabılır saygılar tsk edırm

Standart ArKadasLar Bilgilerinize ihtiyacım var YardımLarınızı BeKLıyoRUmmm....

Arkadaslar sızlerden ıstıdıgım kamu kurum ve kurusların actıgı özurlu sınavlarına hazırlanmak ıcın farklı bır kıtap var mı varsa adı yayın evı ve nerden temın edebılecegım.Sözün kısaası ankarada satılan özürlü konu anlatımlı soru bankası var mı ? yardımlarınızı beklıyorum cunku sınavlara nereden nasıl calıscagımı bılmedgım ıcın zorlanıorum tsk ederımn...

Standart sayın yönetici bey yayın yönetmeni bey

siz arkdaşları bilgilendi,rseniz artı yeni açılacak sınavlar için çalışma kitap veya konular hakında çalışma notlarını nerden bulabilriz saygılar...

buzlu çay sağol paylaştığın için sen bu kıtabı aldnmı konu calısmak için bildigin baska kıtp vr mı

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    yok sipariş verdim bir iki günden gelecek telefonda görüştüm arkadaş begenmezsen iade edersin dedi bende ona göre getirttiriyorum

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 12 1 2 3 4 5 11 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı