Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.08-2010 14:38
Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?
Arkadaşlar memurlar nette yargı yayınevinin bir kitabından bahsediyorlar. MEB sınavına bu kitaptan çalışan varmı. Kitabın içeriğini bilen var mı?
Özürlü Personel Sınavlarına Yönelik Soru Bankası
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 27.08-2010 17:58
anladığım kadarıyla konu anlatımı yok. sadece soru bankası. yararı olabilir bence ama konu anlatımı olsa daha iyi olurdu
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 25.10-2010 23:44
Böyle kıtap varmı.nasıl alab ılırız arkadaslar.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 26.10-2010 23:45
Elbette var zaten olmazsa arkadaş bahsetmezdi.Bu kitaba arkadaşın verdiğin linkten tıklayarak ulaşabilirsiniz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.11-2010 12:14
Özürlü memur sınavlarına hazırlık için kaynak kitap var mı?
arkadaşlar bu özürlü memur sınavlarına calışmak için daha önce cıkmış sorular veya kitab flan nerden bulabilirim varya tavsiye kitab yazarsanız sevinirim lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum...
daha önce cıkmış sorular ve test olur
veya hazırlık kitabları flan konulu da olur hiç fark etmez calışmak için
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.11-2010 13:04
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.11-2010 15:16
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 04.11-2010 15:19
İnsanlara soru konularını söyleseler kpss nın ne anlamı kalır ki. Benım anlatmak istediğim şu. Mesela sağlık sınavında konuları söylediler o konuları bu kitaptan bulup okursanız çok faydalı olur demek istedim. Ayrıca kpssyi küçümsemeyin kpss de de engelli kontenjanı var. Onlarda atanabilirsiniz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.11-2010 11:11
yet;
Söylenmesine gerek yok ki: Türkçe (genellikle paragraf ve dilbilgisi), İnkılap Tarihi, Coğrafya (genelde beşeri ve ekonomik coğrafya), Vatandaşlık Bilgisi, Matematik sruları soruluyor.
ÖSS ve KPSS soruları bundan da kapsamlı.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 20:05
sınavlara calısma konsunda
aRKadasLar ben ankara ıkamet edıyorum benım sorunum özürlü sınavlarına belırlı bır kaynak kıtapdan calısamıyorum Ankara özürlü kıtabı alabılecegım bır yer tavsıye eden var mı bır yayın adı ve alabılecegım bır kırtasıye vs.
arkadaslar bana bu konuda yardım etmek ısteyen özele de yazabılır saygılar tsk edırm
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 13.01-2011 20:16
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 18.01-2011 15:11
ArKadasLar Bilgilerinize ihtiyacım var YardımLarınızı BeKLıyoRUmmm....
Arkadaslar sızlerden ıstıdıgım kamu kurum ve kurusların actıgı özurlu sınavlarına hazırlanmak ıcın farklı bır kıtap var mı varsa adı yayın evı ve nerden temın edebılecegım.Sözün kısaası ankarada satılan özürlü konu anlatımlı soru bankası var mı ? yardımlarınızı beklıyorum cunku sınavlara nereden nasıl calıscagımı bılmedgım ıcın zorlanıorum tsk ederımn...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.01-2011 14:31
sayın yönetici bey yayın yönetmeni bey
siz arkdaşları bilgilendi,rseniz artı yeni açılacak sınavlar için çalışma kitap veya konular hakında çalışma notlarını nerden bulabilriz saygılar...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.01-2011 14:56
buzlu çay sağol paylaştığın için sen bu kıtabı aldnmı konu calısmak için bildigin baska kıtp vr mı
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.01-2011 14:58
yok sipariş verdim bir iki günden gelecek telefonda görüştüm arkadaş begenmezsen iade edersin dedi bende ona göre getirttiriyorum
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları