+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 5 / 12 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SonSon
Toplam 180 mesajın 61-75 arasındakiler
Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben isterim zehirli yaprak yardımcı olursan sevinirim birde arkadaşım var oda ilk okul mezunu kaynak yollarsanız sevinirim ben meb de 84 aldım sadece 657 sayılı yasa sorularını yapamadım mastematik zaten branşımdır hata sıfır dır msn adresim murat1316@hotmail.com

arkadaşlar şayet bir sınav olursa bende gircem ama ben normal kpss ye hazırlanıyorum garanti olsun diye facebook ta dev kiyap arşivi sayfası var burda deneme veriyolar türkiye geneli çok faydalı oluyor bence.ilgilenenler için iyi olur.herkese bol şans

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Merhaba arkadaşlar,SAVAŞ&YARGI yayınlarına ait kitapları tavsiye ediyorsanız hemen alayım.Eğer bir farklılık oluşturacaksa yani özürlü personel sınavına çalışmayı kolaylaştıracaksa alalım.Aksi halde diğer KPSS benzeri yayınlar yeterliyse öyle çalışalım.Önerilerinizi bekliyorum.Allah'a emanet olun.

Bende seneye kpss hazırlancam hangi dershaneye gitmemi önerirsiniz özürlülere açılacak olan sınava gircem seneye bu sene işletme lisans mezunu oldum bana biraz bilgi verirseniz sevinirim...

mrb var öyle kitap ama daha elime gecmedi
    bu site görürüyor pratikitap yaz orda özürlüler icin yazıyor oraya girdim miydi kitap cıkıyor

teşekkürler girerim

arkadaşlar yargı yayın evinin engellilere yönelik konu anlatımlı soru bankası var ben aldım 18 tl intden sipariş veriliyor .konuları fazla detaya inmeden inceliyor .ortaöğretim kpss kitabıyla beraber düzenli çaşlışılırsa başarılı olunur yardımcı olduysam ne mutlu

derler69;

bende o kitabı almıştım ama kaybettim. nereye koydum hala bilmiyorum. işin kötüsü içindeki notlarımda gitti. düz kpss kitabı alacam. ve bu kez ilkokulda silgimi boynuma asar gibi boynuma asacam
    ALLAHIM ÇOK İPSİZ SAPSIZIM

arkadaşlar kpss kitabı ile özürlü personel sınavı için hazırlanmış kitaplar arasında fark varmıdır.var olan fark kişilerin özürüne hazırlanmış sorular falan mı var bunlarda kpss kitabından den daha mı kolay soruyor? yoksa özürlü kitabı adı altında oda bir rant mıdır...?

Merhaba arkadaşlar ,

Bu bahsetmiş olduğunuz kaynak kitabın tam olarak ismini ve nereden sipariş ettiğinizi yazarsanız bizlere daha yardımcı olacaksınız. Şimdiden teşekkürler...

yargı yayınevinin özürlü personel sınavı adlı kitabı int ten telini bulup ıstıyon adrese yolluyolr heryerde yok ben aldım cok memnun kaldm bu arada bu yer ankara da ankaranın numarası olsun songül

Teşekkür ederim Burcu aradım ve yerini öğrendim direk gidip içeriğine bakıp almayı düşünüyorum.

Bende yargı yayınevi özürlü personle sınavı kitabımı aldım hasan çiçek ve meral ay hazırlamışlar kitaba çalışmaya başladım birde netten geçmiş sınav sorularını çıkardım ilker abi sağolsun oda yolladı bazı sunum ve soruları sınav tarihi açıklanıncaya kadar çalışmaya devam.....

rica ederim songül inş yardımcı olabilmişimdir

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Elimde başka bir arkadaştan edindiğim ders notları var. Bunu internete yükledim. İnşallah hoş görür. Kendisini ismen hatırlamıyorum artık ne yazık ki.

Ders notları indirme linki File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 5 / 12 İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı