Özürlü sınavlarına hazırlanırken kaynak kitap..?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 16.01-2012 20:17
İzmir efesi: konuyu anladıktan sonra çözümlü testler çözersen soru stillerini öğrenmiş olursun. Konuyu iyi anladığından da emin ol. Başarılar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.01-2012 14:00
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 11:00
slm arkadaşlar bir konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim
ömss sınavına hazırlık yapmak için kaynak kitap arıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 05.02-2012 14:03
konular şuan net olmadığı için ben kpss kitaplarından çalışıyorum kpss yargı yayınları konu anlatım ihtiyaç yayınları soru bankası sınav kpss ye oranla kolay olur ama ösym bu acımazz
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.02-2012 01:31
Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum LİNKLERDE; ÖSYM Sınav Arşivinden; Polis Meslek Lisesi Soruları, JANA ve JANU soruları, ALS Soruları hepsini tek tek çözmelisiniz. Konuların çoğu hemen hemen aynı. ÖSYM bu yıl ilk kez ÖMSS 'yi yapacağı için ellerinde hazır soru olduğunu düşünmüyorum, bu sorulardan karma yapabilirler. Kaldı ki ÖSYM'nin ÖSS başta olmak üzere KPSS'de birebir aynı soruları tekrar tekrar sorduğunu biliyorum. KPSS'de Kitabı Bahriyenin Yazarı Kimdir ? diye iki kez sordular, örnek olsun diye yazıyorum. Yine JANA'nın sorularından birinde Külliyeyi sormuşlar aynısını KPSS'de sordular.
LİNK : ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
ÖMSS'yi ilgilendiren, kaynak olabilecek Geçmiş Sınav SOruları ve Cevapları: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı ( ÖSYS ) , Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) , Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES) / Akademik Pesonel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ( ALES ), Dikey Geçiş Sınavı ( DGS ), Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (ALS), Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (PMYO), Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (JANA), Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı (JANU)
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.02-2012 09:03
ben evelsi gunu aldım geldi cokta iyi tafsiye ederim soru ceşitliligi acisindan iyi ama gecen sınava gore soru bankasıbırazdaha zor ve detaylı tutmus iyide olmus kpss genel kultur soru bankaları ve ömss yargı soru bankaları yararlı olur
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.02-2012 09:16
özkan ben bu sene ÖSYM sınavlarına da girecem. açıktan 2 yıllık okumak istiyorum ki 4 yıllık yapabilirsem bunu 4 yıllığa çıkarmak istiyorum.
senin yukarıda vermiş olduğun ösym sınav soru linklerinin, sorularını cevaplarıya calışmama ne dersin.
günaydın alidulger;
ömss yargı soru bankası değerken.. test kitabımı oluyor bu. Eğer ki test kitabı oluyor ise nerden alındığına dair link atarsan sevinirim.
teşekkürler..
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 17.02-2012 10:27
hocam soru bankası test kitabı oluyo yani ben lise mezunu oldugum icin lise ve dengi okullar icin aldim ama her katagoriye gorevar
Yarg Yaynevi,Kpss,Dgs,Ales,mss,Pmyo,SnavKitab
Bir de benim anladiigm kadari ile
türkce : Anlatim bozuklugu cumlede anlam yazim kurallari paragraflar
tarih : 1.dunya savası ,kurtulus savası cumhuriyetin ilani , atatürkün ölümü ozelliklede kongreler
cografya : Turkiye cografyasi
vatandaslikta : Onlarda zaten belli
genelde hep bu konular uzerine duruluyo
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.02-2012 19:53
Ömss DilBilgisi Konu Anlatimi
1 - Ses Bilgisi - 1 - YouTube
Dil Bilgisi Komle Anlatim Alttan Diger Dersleri Sıradan Devam Ediniz .
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.02-2012 19:59
Ömss Vatandaşlik Konu Anlatimi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.02-2012 20:11
bende açmıkyor dns il mi alakalı?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 19.02-2012 23:42
arkadslar elinde ekitap olan varsa paylasabilirmi
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 20.02-2012 10:39
ÖMSS Kurs Fasikül Paylaşımları
Arkadaşlar ÖMSS kurslarına gidenler, başka şehirlerde kurs açılmadığı için kendilerine verilen fasikülleri paylaşırlarsa çok seviniriz.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.02-2012 16:53
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 22.02-2012 16:04
celik;
Bende bunların yanı sıra ömss matematik konu anlatımlı kitabını aldım. Sayısal mezunu olduğum halde baya eksiğim varmış. Tavsiye ederim arkadaşlar...
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları