arkadaşlar hep aynı nakarat zaten diyanetin kadroları boş kalgı yibe diyanet öeleki arkadaşlar birileri bizimle oynuyor ben bunu anladım zaten dolmayacak kadroya 1500 kişi
|
|
|
|
arkadaşlar hep aynı nakarat zaten diyanetin kadroları boş kalgı yibe diyanet öeleki arkadaşlar birileri bizimle oynuyor ben bunu anladım zaten dolmayacak kadroya 1500 kişi
Ya ben birşey diyeceğim tweeter da konuyu açsak trend topik yapsak daha çok ilgi çekeriz böyle imza kamnyaları ile olmuyor bu iş gündem yaratmak için açalım konuyu yazalım arkadaşlar
Arkadaşlar kadrolar açıklandı fakat nezaman tercih yapacağımız konusunda herhangi bilgi yok konu ile alakalı bilgisi olanlar yazsın lütfen...
bencede serdar haklı
kadrolar çok yetersiz. hayırlısı bakalım.
arkadaşlar nereyi tercih etmeli acaba doğu çok soğuk ne yapmalı acaba en iyisi batı başka care yok gibi
hlldr;
sen zaten doğudasın. sıkıntı çekmezsin emin ol...
sayın fatma şahin in başkanlığında dpb ve ösym dahil olduğu ömss 2. atamalarla ilgili toplantı yapılmş. twitterden okudum. inş güzel haberler cıkarda.
lisans çok az alınıyor bizim yerleşmemiz çok zor çok ümitsizimve lisansta 77 memur çok az offf deli olcam ya Allah sonumuzu hayır etsin....
Yine her zamanki gibi FİYASKO olmuş bu tercihler bi öncekinden daha kötü
sn.bakan acıklamasına göre 5423 tane kadro açılacaktı fakat,3912 kadro acılmış,yayınlanan klavuzda..acaba ösym'nın yayınlayacagı tercih kalvuzunda mı,tamamlanacak.?
Bu konuda dusuncelerınız nedir arkadaslar.
arkadaşlar bu listeler ne kadar gercek nasıl bir şekil dogrultusunda hükümetin secim yatırımı mı olucaz!!!tşk gecende yapılan yerleştirmede ne kadar dürüst davranıldı ğı malum
Yeniden bir tercih yapacakmıyızz arkadaslar, yoksa ilk tercihler ile ek yerleştirmemi olacaktır ? Yardımcı olursanız biraz konu hakkında geride kaldım..