+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 11 mesajın 1-11 arasındakiler
Engellilerin Rehabilitasyon Merkezleri?!

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Question Engellilerin Rehabilitasyon Merkezleri?!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Selam, arkadaşlar Türkiye ve dünyadakı engellilerin rehabilitasyon merkezleri hakkında bilginiz varmı, yani hizmetlerinde neler var, bina yapımında t-sandalye 100'de 100 hesaba alınıyormu, masaj masalarının yüksekliyi engelli üçün uyğunmudur ve tualet genişlikleri nasıldır?!

Merhabalar,
    bakü de yaşıyorsunuz galiba. türkiye deki rehabilitasyon merkezleri farklıdır. Hepsi aynı değildir yani. Gidip görmeniz gerekli, ona görede karar vermelisiniz. Eğitimcilerle görüşmedende olmaz. i günler.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Bana merkez binalarının yapılarının görüntüleri lazım ama örnek olanınınkı.

tam olarak neden soruyorsun bunları acaba . ona göre araştıralım

Standart merhaba

benim turkiyede en iyi bildiğiim fzik tedavi merkesi Turk silahlı kuvvetleri rehabilitasyon ve bakım merkezi ankarada burayla bir irtibata geç bence burda tedavi gören kişii sosyal yaşantısı hayata bakış açıısı sper birşey oluyor

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: mbozbas Mesajı Gör
    tam olarak neden soruyorsun bunları acaba . ona göre araştıralım
    Ben hayatımda ilk defa Bakü'de ki Engellilerin Rehabilitasyon Merkezlerinden birinde oldum ama memnun kalmadım çünki t-sandalye ile rahat gezmek olmuyor, koridorlar arası keçitde ve odalara keçitde engeller var ve oradan geçmek üçün t-sandalyenin önün kaldırarak geçmek gerekir, bu sorun asansördede vardı, belki bu t-sandalyesin kendisi kullana bilen engelli üçün bu sorun değil amma benim gibi kas zayıflığı olanlar üçün bu ciddi bir engeldir, hatta akülü t-sandalye olsa bile akü 15 günlük tedavi müddetinde mahv olur.

Masaj masasının yukarı aşağı özelliği yoktu ve masaj masası yüksek olduğundan kiminse 65 kg ağırlığında ki kas zayıflığı olan engellini o yüksekliye kaldırması kolay bir iş değil.

Tualet çok küçük idi, t-sandalye ile içeride engelli yakınının ona yardım ede bilmesi imkansızdır.

İşte bu sorunların hall edile bilmesi üçün o kuruma öneride bulunmak istiyorum ve örnek Engellilerin Rehabilitasyon Merkezlerin arıyorum.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: hakko.0101 Mesajı Gör
    benim turkiyede en iyi bildiğiim fzik tedavi merkesi Turk silahlı kuvvetleri rehabilitasyon ve bakım merkezi ankarada burayla bir irtibata geç bence burda tedavi gören kişii sosyal yaşantısı hayata bakış açıısı sper birşey oluyor
    Bunların görüntülerin netten bula bilirmiyiz?

http://engelsizege.ege.edu.tr/doc/yerelyonetim.pdf

Bu makalede özürlülere yönelik mimari düzenlemelerin nasıl olması gerektirği anlatılıyor.

Merhaba,
    Anlattığınıztüm sorunları çözmüş olan bir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi alıyorum.Asansöründen tut kapı önündeki girişine kadar çoğu şeyi tamam,hatta birsürü sayamadığım özelliği var.Zaten rahatsızlığımızda hemen hemen aynı kategoride.İsterseniz fotoğraflarını size kısa zamanda gönderebilirim(mail adresiniz var bende).Fakat benim tedavi aldığım kurumun iç dizaynı için çok yüksek rakam para harcadı kurum sahibi,öncelikle bunu söylemek istedim.

efsane999;

Selam, bu özel bir kurummudur? gönder, gönder ki öneride bulunanda somut bir görsel bilgi suna bileyim!

MeTePe;
    Tşk, amma ben + örnek görsel bir bilgi arıyorum.

Merhaba,
    Kurmun iç mekan fotoğraflarını çektim,mail adresine gönderiyorum.İnşallah işe yarar.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Teşekkürler, özel mesajdan hangi e-mailime gönderdiyini bildirirsen sevinirim.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı