+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
İşitme engelli 3 yaşında yeğenim için önerebileceğiniz eğitim merkezi var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İşitme engelli 3 yaşında yeğenim için önerebileceğiniz eğitim merkezi var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    işitme engelli bir yeğenim var.. bir kulağı hiç duymuyo diğeri ise yüzde 80 duymuyor... benim için önerebileceğiniz bir eğitim merkezi var mı? yeğenim 3 yaşında ve kulaklık kullanıyor...
    50-60 kelime tek öğrendi. bunu artırmak için neler yapabilirim? bulunduğum şehirde bir eğitim merkezi yok...
    önerilerinizi bekliyorum

Hangi ilde yaşıyorsunuz yazar mısınız?

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

olabildiğince erken olarak yiğeninşz için coclear implant işitme cihazı için doktora gidin ....
    3yaşından sonra ameliyet yapılmıyor ne kadar erken giderseniz o kadar iyi olur...
    işitme engelliler için en iyi okul eskişehirdeki içem...
    buna imkanınız yoksa bulunduğunuz ile en yakın yatılı işitme engelliler ilköğretim okuluna başvurabilirsiniz....
    bulunduğunuz ildeki rehberlik araştırma merkezine giderseniz sizi yönlendirirler mutlaka.......
    kolay gelsin.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    nuran;

arkadasımın soyledıklrıne katılıyorum yalnız cochlea ımplant iç kulak merkezlı sorunlarda kullanılır, orta ve dıs kulaktan kaynaklanan sorunlarda sesı mekanık olarak ıleten kulak arkası,cep tıpı gıbı cıhazlar kullanılır..sorun ıc kulaktan yanı kokleada kı sınır hucrelerının koklela ıcerısınde bulunan sıvının tıtresımlerıne duyarlılıgını yıtırmesı sonucu bır engel olusmussa arkadasımında dedıgı gıbı acılen bır saglık kurulusu ıle gorusun...Eskişehir ve cevresı için içem iyidir ama basvurunuzun kabul edılmesı lazım..emınım cevrenızde rehabılıtasyn merkezlerı vardır..fakat rehabılıtasyon merkezlerınde eğitime dıkkat edın iyi bir rehabılıtasyon merkezı secın, somut basarılarını ınceleyın

mehmet turan ayrancı

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı