+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Rehabilitasyon merkezinin fizik tedavi bölümünden yaralanabilir miyim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Rehabilitasyon merkezinin fizik tedavi bölümünden yaralanabilir miyim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    merhaba. ben bedensel engelliyim. rehabilitasyon merkezinin fizik tedavi bölümünden yararlanmak için bir kuruma başvurdum. ben aynı zamanda çalışıyorum. ssk lıyım. daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını bu yüzden bunu rehberliğe soralım dediler
    .milli eğitim müdürlüğünde toplantıda dile getirmişler ve bakanlığa sorulacak diye bana geri döndüler. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? bakanlıktan kısa sürede cevap geleceğini zannetmiyorum. yararlanabiliyorsam neler yapmak gerekiyor?
    bilenler cevap yazarsa sevinirim.

rehabilitasyon merkezlerindeki fizyoterapiden faydalananların tamamı zihinsel engelli+fiziksel engelli bireyler. büyük ihtimal olumlu bir cevap çıkmayacaktır, yine de bakanlıktan gelecek net cevabı beklemek lazım.

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

yılbaşında çıkan bir yasayla sadece bedensel engeli olanlarda yararlanabiliyormuş. ama yasada açık bir yer varmış ildeki rehberlikler yaş sınırı koyabiliyorlarmış. bizim burda yaş sınırı 30.ben yaş sınırının altındayım. buna sevindim ama bu sefer benim çalışan sigortalı olmam mesele oldu. hala haber bekliyorum. umarım çok uzun sürmez. oğretmen_20 açıklamanız içinde teşekkür ederim.

ben bu konuda gerekli açıklmayı aldım sizlerlede paylaşıyorum. sigortalı çalışan olduğum için özel dal merkezlerinde tedavi olabilirmişim. cevabın gelmesi biraz zaman aldı ama sonunda bir açıklama geldi.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    kızım 1 yaşından beridir bir özel eğitim rehabilitasyon merkezinde fizyoterapi görüyor.raporuda fizik tedavi alamlıdır şeklinde.2 yaşındada bireyasel eğitime başlayacak az kaldı

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı