"Ozel tertibatli Arac kullanabilir" yazisi olmadan, OTV indirimli arac alinamiyor.
|
|
|
|
h raporum ve H sınıfı ehliyetim var fakat raporumda özel tertibatlı araç alabilir gibi bir ibare yok. Bunu bir hastanede sağlık kuruluna sordum böyle bir ibareye gerek yok H sınıfı ehliyet almak isteyenler bunun için geliyorlar gibi bir cevap aldım. Acaba bahsettiğim raporla yurt dışından veya ötv'siz araç alabilirmiyim.
Şimdiden teşekkürler.
"Ozel tertibatli Arac kullanabilir" yazisi olmadan, OTV indirimli arac alinamiyor.
Selim arkadaşımıza ek olarak: Kimler araç alımında vergi avantajından yararlanabilir sorusunun cevabı burada
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Bie üniversite hastanesine gittim ilk başta böle bir ibare yazmıyoruz dediler daha sonra H sınıfı ehliyet alabilir şu aracı kullanabilir diye yazabiliriz bu raporda paralı 180 TL dediler. Benim H sınıfı ehliyetim var. Bu konuda bilginiz varmı acaba. Birde para alınıyormu rapor için.
ah ah kardeş senin işin zor.
Sakatlığınıza bağlı. Şurayı inceleyin lütfen: Kimler araç alımında vergi avantajından yararlanabilir sorusunun cevabı burada
Bazı hastaneler sürücü belgesi için verilen rapordan para alıyor, bazısı almıyor. Ama 180 TL, çüş!!!
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...