+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1 2 3 4 SonSon
Toplam 51 mesajın 16-30 arasındakiler
Sol kol ampute olup, ÖTV indiriminden faydalanmak için dava açan var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Sol koldan özürlü olup ÖTV için dava açmayı düşünenler..?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    arkadaşlar ben sol koldan özürlü olduğum için raporumda otomatik vitesli araç kullanır ibaresi vardı ancak bilindiği gibi bu durumda ötv indiriminden yararlanamıyoruz bende dava açtım ve bugun red kararı geldi... GEREKÇE İSE EYLEMİN GERÇEKLEŞMEDİĞİ (kaba taslak) yani önce araç alıp mağdur olmak gerekiyormuş yani boş yere dava masrafı ödemiyin arkadaşlar isteyen olursa kararı da gönderebilirim...YAŞASIN MALİYE BAKANLIĞI YAŞASIN GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ...ben o parayı bulup araba alamayacağıma göre ))))))))

mesala ben sol kolda güçsüzlük var yeni rapor aldım rapor oranı yüzde 46 2022 yasasından ve ötv indiriminden faydalana bilir diye yazıyor senin rapor da böyle bir ibare yok mu kardeşim
    Konu beşikt(AŞK) tarafından değiştirilmiştir (12.12-2011 Saat 12:06 ). Gerekçe: yalş yazım

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

benim raporda h sınıfı sürücü belgesi ile otomatik vitesli araç kullanır ibaresi var sadece

benim sol el yok ortopedik engelliyim V raporum var.

raporumda sadece "h sınıfı ehliyet alır" yazıyor ama aynı raporda "otomatik vitesli araç kullanır" yazmıyor.

h sınıfı ehliyetim var.

sorum şu:
    1. ötv 'den muaf mıyım?
    2. h sınfıı ehliyetimle sadece otomatik vitesli araç mı kullanabilirim? düz vites araç alıp kullansam, trafikte durdurunca ceza yer miyim?

benim durumdan farksız duruyor sol el olduğu için faydalanamazsın diye düşünüyorum.Gelir İdaresi Başkanlığının sol ele alerjisi var

Bende sol koldan özür durumu var eskişehir den araba alamadım Bilecikten bi arkadaş sol koldan dava açmış ötv için ama sonuç ne oldu bilmiyorum ne olacak bu haksızlık durumu bi çözseler artık

arkadaşlar bende sol magdurlarındanım şu anda mecliste dörttane engelli milletvekili var Şafak Payev Abdurrahim Akdağ, Gürsoy Erol ve Mehmet Doğan Kubat bu vekillerin arama motorundan baktım hepsinin iletişim adresi var bu magduriyetimizi bu vekillere kapsamli olarak ulaştıralım belki gündeme getirmede normal vekillere göre daha düşünceli olurlar diye düşünüyorum vede yazmaya karar verdim bence herkes de bu kişilere şikayetlerimizi dile getirsin olurya belki tutar

ben hepsine yazdım sadece şafak payev cevap verdi

cevap nedir mirvaana

Verdiği cevapla ilgili olarak bizide bilgilendirebilirmisin.

evet cevabımı paylaşalım inşallah

cevap maliye bakanlığına ileteceğim şeklinde oldu ama diğer tüm vekillere yazdım ama hiçbiri cavap bile vermedi

arkadaşlar yazabildiğiniz tüm milletvekillerine yazın şahsi olaydan çok genel bir haksızlık olduğunu anlasınlar

selam arkadaslar bu böyle olmaz sitedekı diğer arkadaslar da BİZE DESTEK VERMESİNİ BEKLİYORUZ VE GÜR BİR ŞEKİLDE SESİMİZİ DUYURMALIYIZ....

dava açalım bu haksızlığın daniskası her bedensel engelli faydalanıyor sol kol yok bu ne işdir arkadaslar yakın zamanda sol ayak bacağı engelli olanlarıda dahil ettiler ötv muafıyetine neden biz değil???yok donanım tertibattan sayılmıyomuş fılan fıstan yani ozaman hiç bir tertibat donanım ıstemesinler bizden ...yaaa türkiyede nerde düzen sistem hak hukuk durüstlük varki???nerdeeee???20 yıl yuerdışında yasadık birde oranın sistemini düzenini hukukunu görün hersey yamalı yarım yamalak işte değil 50sene 1 asır gerideyiz avrupadan....

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    üstelik biz dahada madur oluyoruz malum otomatik vitesli araçlar manuel viteslilere göre daha yüksek fiyata satılıyor.
    buna birde tertibatı eklersek, düz vitesli normal bi araç alandan 4- 5 bin tl daha fazla fiyata geliyor.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı