ben kullanıyorum.çok kolay meraklanma.hatta tek parmağınla bile kullanabilirsin![]()
|
|
|
|
ben kullanıyorum.çok kolay meraklanma.hatta tek parmağınla bile kullanabilirsin![]()
Mesela TOKMAK var, tek elini kullanan arkadaşlar kapı tokmağına benzer bu aparatı direksiyonlarına monte ettirirlerse tek elle direksiyonu çevirmek çok daha kolay ve defalarca tur attırabilirsiniz direksiyona.
Özellikle virajlarda ve park ederken, dönüşlerde ve asfaltı ağlatırken
Genelde iş makinalarında olur bu tokmaklar...
![]()
başka doktora git ufku dar karakterlerle bir yere varamassın
Günümüzde hidrolik olmayan direksiyon kalmadı zaten ve hidrolik direksiyon için de iki el fazla bence
Fiziki olarak herhangi bir engelim olmadığı halde direksiyonu asla iki elle tutamam.
bende tek elle araç kullananlardanımm..iki elimde sağlam olduğu halde iki elle direksiyonu nasıl tutucamki...çok garip gelir bana...benim bi elim ya camdan dışarı koymuşumdur elimi yada vitestedir..
Otomatik vitesli bir araç olması ve bir de aşağıdakine benzer donanım bulunması halinde hiç bir sorun yaşanmaz...
http://www.engelliler.biz/forum/alim...nik-torna.html
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...