+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Açıköğretim Halkla ilişkiler bölümünün kitaplarını internet ortamında bulabilir miyiz

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Açıköğretim Halkla ilişkiler bölümünün kitaplarını internet ortamında bulabilir miyiz

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Arkadaşlar tamamen görme engelli arkakadaşım açıköğretim halkla ilişkiler bölümünü kazandı kitaplarını internet yada cd ortamında bulabilirmiyiz

merhaba
    öncelikle arkadasınızı kutluyorum
    elbette var... internette e-öğrenme portalı var Anadolu universitesinin...
    oradan kimlik numarasını girerek, tek tek programı işaretliyorsunuz
    2) Fakülte seçiniz yazan yerden: Açıkogretim Fakultesi yazısını işaretleyin
    3) Bölüm seçiniz yazısından: Halkla İlişkiler ve Tanıtım baslığını seçin...
    4. yerden de çalışmak istediğiniz dersi sectiğiniz takdirde karsınıza o dersin sayfası çıkacak.
    sol üstte Dersin künyesi var.. oradan da e-sesli kitap yazısına tıklarsanız size sesli kitabı acacak... oradaki bilgileri okursanız ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi sahibi olursunuz...
    siz arkadasınız için bunları yapabilirsiniz... Sizi de ayrıca kutluyor, emeğinizi takdir ediyorum...
    iyi gunler... arkadasınıza da bu uni. eğitiminde başarılar diliyorum...

ayrıca bu sayfayı inceleyebilirsiniz... kimlik no. yerine konuk yazıp yukarıda belirttiğim basamakları uygulayarak dersler hakkında bir önbilgi edinebilirsiniz. dersler kısmına geldiğinizde size hatırlatma yapılacak tamam deyip dersi secebilirsiniz...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı