İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelli öğrencilere 200 TL yardım yapıyor
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 00:06
İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelli öğrencilere 200 TL yardım yapıyor
İstanbulda Oturan ve okula giden engelli öğrencilere istanbul büyükşehir belediyesi 200 TL yardım yapıyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne Bağlı Fatih Edirnekapıdaki Sosyal Hizmetler Birimi ile irtibata geçmek gerekiyor.Her ilçeye 1-2 gün ayrılmış hangi ilçede oturuyor ve okuyorsa öğrenci ona göre başvuru tarihi belirleniyor.Duyanlar duymayanlara duyursun lütfen.....Engelli Hakları Kaybolmasın
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 02:26
Bu öğrenciler şartsız şurtsuz bu parayı alabiliyorlarmı?
Fakirlik şartı vardır... Kişi başı aile geliri 100 tl gibi...
İrtibata geçmek parayla. tel bedava değilki
Siz şartları yazın ki uyanlar başvurusun!
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 11:20
şartı falan yok okuyan engelliler alabiliyor eğitime katkı payı adı altında.
banada bağlı olduğum rehabilitasyon merkezinden bir kağıt yazdı verdiler içine veli ve kendi kimlik fotokopini koy git dediler. şuan annem o işle meşgul
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 12:38
İBB SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ – EĞİTİM YARDIMI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İlköğretim, Ortaöğretim (Lise) okullarında ve Rehabilitasyon Merkezlerinde okuyan, Şehit Çocuğu, Yetim, Öksüz ve Özürlü (Engelli) öğrencilere yapılan Eğitim Yardımı kapsamındaki, Özürlü (Engelli) öğrencilerden;
*Eğitim Yardımından faydalanacaklarda Milli Eğitim Bakanlığının kabul ettiği yaş hadleri aranır (2005 yılı ve öncesinde doğanlar). Ancak zihinsel özürlü öğrenciler, zeka yaşlarına göre değerlendirilip, azami 30 yaşına kadar olanlarına Eğitim Yardımı yapılır.
Şehit Çocuğu, Yetim, Öksüz ve Engelli İlköğretim ve Ortaöğretim Öğrencilerine Yapılacak 2011 Yılı ÖDEME TAKVİMİ:
ESENLER : 10-11 Ekim 2011
BAYRAMPAŞA : 03 Ekim 2011
GAZİOSMANPAŞA :18-19 Ekim 2011
SULTANGAZİ :20-21 Ekim 2011 (Ödemeler İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Vezneleri Aracılığıyla Yapılacaktır)
ÖNEMLİ NOT: *Özel Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim gören Özürlü (Engelli) öğrencilere ödemeleri ilçelerine ayrılan ödeme tarihinin 2. veya 3. günü yapılacaktır.
İSTENİLEN BELGELER:
1- Öğrenci Belgesi
2- Ödemeyi Alan Velinin ve Öğrencinin Nüfus Cüzdan Fotokopisi
3- Özürlüler İçin Engelli Durumunu Gösteren Rapor (Aslı Görülüp Fotokopisi Alınacaktır )
NOT: *Günü Gelmeyenlere Ödeme Yapılamaz.
*Ödemeler, Öğrenci Velisine veya Kanuni Vasisine Yapılabilmektedir.
*Öğrenci Başına bir Kereye Mahsus 200 TL Yardım Yapılacaktır.
ADRES: Topçular Mah. Beylerbeyi Cad. Bostanaralığı Sokak / Eyüp (Edirnekapı İETT Garajı Yanı )
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 12:46
Evet okul zamanında bende almışdım o yardımı cok büyük faydasını gördüm
Hem ögrenim kredim cıkmısdı hemde belediye bursum zor durumdaydım o zamanlar bana ilac gibi gelmiti insallah ihtiyacı olan arkadaslara cıkar
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 16:51
Lisans tahsiline yokmu yardım?
Yaş sınırı da neyin nesi oluyor?
Okumanın yaşımı olurmuşşş.?
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 16:59
elinizi çabuk tutun chp her an mahkemeye koşabilir...
diğer belediye yardımlarını kestiği gibi..
CHP belediye burslarını iptal ettirdi
ANAYASA Mahkemesi, belediyelerin yükseköğrenim öğrencilerine doğrudan burs ve kredi vermesine imkan sağlayan düzenlemeyi CHP'nin açtığı dava üzerine iptal etti. 21 kasım 2008
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 29.09-2011 17:47
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.10-2011 01:52
selam arkadaşlar şişli bağlı okulum acaba ne zaman bilen varmı teşekür ederim şimdiden
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 09.10-2011 01:53
Ne kadar güzel darısı Kayseri'ye.
-
Mesaj Gönderim Zamanı: 21.11-2011 23:59
Ben cam hastasıyım. Lakin bu paradan alamam mı? Yani bir rehabilitasyonda okuyor gibi görünse? Üsküdar için ne zaman verecek.? Yılda bir sefer mi?
Mesaj Gönderim Yetkileriniz
- Yeni konu açamazsınız
- Konuya cevap yazamazsınız
- Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Forum Kuralları