+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 19 mesajın 1-15 arasındakiler
Üniversitede okuyan kişiler devletten nasıl burs alıyor?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Üniversitede okuyan kişiler devletten nasıl burs alıyor?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    devlet ünv. ye gidenlere burs veriyouş.. bilgisi olan ???

evet verıyor ama sartları bılmıyorum bıde yalnıs degılsem 3 veya 4 zayıfın oldugu zaman kesılıyor

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Normal başbakanlık bursu çıkıyor. Burs başvurusunda engelli kutucuğunu belirtirsin. Daha sonra senden engelli olduğuna dair rapor isterler sende gereken yere raporunu yollarsın.
    Birde sadece engellilere verilen TESYEV bursu var. Onu okulda duyurusunu yaparlar.

arkadaşım özel üni dede burs veriyorlar. ben beykent ünivesitesinde okuyorum .bursluyum ,sanal sınıftan ders görüyorum ( evde bilgisayar ortamı yani) tercihhlerde bunun gibi yerleri yazarsan tutturabilirsin .saygılarımla .okul hayatınızda başarılar.

tesyev 2. bır burs vermıyor durumunu ıncelıyor ondan sonra her hangırbır gelırın yoksa verıyor tabı ısın hılesıne kacan cok oluyor o ayrı mesele

rallici apo kardeşim
    Bende üniversite sınavına bu sene girdim antepten tercih etmeyi düşünüyorum ulasımdan ve rahat edebilmemden dolayı bende senin gibi beykent veya antep dışındaki üniversitelre bilgisisayar basından sanal ders görebilirmiyim.bilgi verirsen sevinirim kardeş..

ahmet kardeş istersen msn den görüşebiliriz profilimden alıp hemen ekleyebilirsin bilgilendiririm

Üye
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:45
    Yaşadığı Yer
    BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL
    Blog Mesajları
    3

hüseyin yılmaz;

valla bende basbakanlık bursu almısdım ünversite okurken ama benden engelli için kağıt istemediler artı birde öğrenim kredisi almısdım sans işde ikiside cıktı

iyi güzelmiş hayırlı uğurlu olsun. Benden rapor istediler yolladım ve banada çıktı

ben raporu ggönderdiğim halde bana burs çıkmadı.özel bir üniyi burslu kazanmıştım.bakalım bu sene burs için yine başvuru yapacağım.

BlueWorld inşallah olur, siz tekrar başvurun hele

peki sınavsız geçiş hakkı olan nası alıyo ve ne zaman başwuru

arkadaşlar bende şırnak ilahiyat fakültesini kazandım burs ve yurt için başvuru yapacam yeni tarihli bir rapor mu istiyorlar yoksa 2007 aldıgım rapor gecerli olur mu ? birde elimde sadece 1 tane rapor var bu raporu verirsem elimde rapor kalmayacak ..istedikleri rapor kaç günde çıkıyor ?

raporun aslı gibidir ibareli fotokopisini istiyolar diye biliyorum

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    bende nevşehr üniversitesine yerleştim kyk ya burs içn başvuru yaptm engel kısmını görüncede kyk yı aradım sordum bende 2008 raporun fotokopisi war dedim o geçerlimi dedim...yeni rapor alacaksın dedi noter onaylı göndersende olur dedi..eyüphan yeni tarihli rapor istiyrlar noterden onaylatıp gönder eğerki rapor oranın düşmeden alabiliosan

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı