+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon
Toplam 28 mesajın 1-15 arasındakiler
Engelliler için tezsiz yüksek lisans kolaylığı sağlayan üniversite var mı?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart Engelliler için tezsiz yüksek lisans kolaylığı sağlayan üniversite var mı?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    slm arkadaşlar; engelliler için gazi üniversitesi engelli kardeşlerimiz için tezsiz yüksek lisans imkanı sağladığını internetten tedasadüfen öğrendim.üniversiteyi mezunu bir memur olarak yüksek lisans okuma hevesim var, hem bilgi , beceri ,kariyer için okumak istiyorum.bu konu hakkında bilgisi ve tecrubesi olanlar (harçları,yabancı dil zorunluluğu vs.) varsa sevinirim...

Ya bende merak ettim bilgisi olan varsa paylaşsın

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bana afaki bir haber gibi geldi

bende çok merak ettim bu konuda hakkında birşeyler öğrenirseniz banada haber verirseniz çok memnun olurum..

hakiketen bu konu hakkında bilgi ve tecrubesi olan yokmu ????????//

Ahmet Yesevi Üniversitesi ,Ahmet Yesevi Üniversitesi ,engellilere rapor oranları kadar indirim uyguluyor.

Tezsiz Yüksek Lisansta yabancı dil zorunluluğu yok.Ancak fen edebiyat mezunu iseniz ve formasyon olan tezsız yüksek lisans yapmak istiyorsanız bu artık mümkün değil çünkü fen edebiyatların tezsiz yüksek lisansını kaldırdılar.

Arkadaşlar bu çalışan arkadaslar için uygun değil diye düsünüyorum.

İşletme fakültesinin tezsizi var evet ingilizce aranmıyor. arkadaslar aranızda yüksek lisans yapan var mi?

ben yüksek yaptım elif ? sorunun neyse mesaj ile yaz lütfen .

Bende tezsızn yüksek lisans yaptım yardım olacağım bir şeyse sorabilirsiniz.

Sanırım ben bitiremicemmmmmmmm

Ben de bu konuda başlık açacaktım arkadaşlar. Uzaktan eğitim olduğu için sınavlarda mı internet üzerinden oluyor?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Tuba benim bu konuda bilgim yok ben örgün yapıyorum. biterse insallahhhhhhhh

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 2 1 2 SonSon

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı