+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 14 mesajın 1-14 arasındakiler
YGS sınavında engelli salonu yazmasına rağmen 2. kattaydı! Dava açmak istiyorum?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart YGS sınavında engelli salonu yazmasına rağmen 2. kattaydı! Dava açmak istiyorum?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    lise 4 ögrencisiyim. Ygs ye ilk defa giriyorum
    tekerlik sandalye ve akülü araba kullanım raporu gönderememe ragmen sınavda 'engelli salonu' yazmasına ragmen sınava 2. katta ve merdivenleri oldukça dik olan sınavda girerek sınavdan önce moralimi alt üst ettiler,
    sonuçta daha önceden merdivenden düşmüs olmanın etkisi de var,
    yetmedi oturdugum masa küçücük ve ayagımı sandalyenin ayagından yere indirmeme ragmen sürekli masanın altı oldugundan ayagım ora değmekteydi.

Bu kadar seyden dolayı sınavım kötü geldi. Ösymye tazminat davası açmayı düşünüyorum
    kazanmam için ne gerekli ve kazanmu durumumu belirtirseniz sevinirim.

Bilgisi olanaların dikkatine.

Vallahi Ahmet, ben olsam hemen dava açardım. Hatta, gaziantep'de sakatlar derneği'ne git, konuya dair avukat bulmaları için talepte bulun. Olmazsa, baroya gidip, oradan bir avukat talep et.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Aynı olay benimde başıma geldi dostum ama seninki gibi 2.kat değil giriş kat ama bina girişinde engelli rampası neyse arka girişten alırız dediler sınav günü dedik neymiş efendim ya 5 basamak var arabayı çıkartırsınız siz arka kapı açılması felen uzun iş diyorlar hemen orda bir iki sonra sıra ise tek kişilik masa ile sıra birleşik şekil bende normal olarak tekerlekli sandalye ile geçemedim zar zor abimler sıraya oturttu bu seferde bir kaç kez düşme tehlikesi geçirdim yani kısacası saçmalık bu işler dostum LYS sınavı için ÖSYM i ara orda yetkili biri ile görüş yine YGS deki durumla karşılaşmazsın dostum

ÖSYM il valiliklerine yazı gönderir valilikler de o yazıyı il milli eğitime gönderir.
    Gönderilen yazıda sınav yeri (salonlar dahil) ve sınavda görev alacak gözetmenler istenir. Yani sınav salonuyla ÖSYM'nin hiç bir alakası bağlantısı yok çünkü salonu ayarlayan direk okul müdürlüğü ve bağlı bulunduğu il ilçe milli eğitim müdürlüğüdür, davayı yanlış kuruma açmamanız için bilgilendirmek istedim.

kazanabilirmiyim belki arkdaşlar oturanboğa senin bilgin varmı bu konuda

İnşallah kazanırsınız,kazanamasanız bile hakkınızı arar,sesinizi duyurmuş olursunuz,bence de mutlaka dava açın,sizi destekliyoruz.....

benım de oyleydı hep 2. 3. katlar verılıyordu en son osym telefon acıp sıtem etıkten sonra duzeldı..artı ben oss raopr gonderdım engellı turuyle yerlerstım

arkdaşlar destekleriniz için teşekkür ederim yarın avukatla görüşüp davayı açacagım belki bu davayla ösym böyle aptallıkları bir daha yapamaz.melekderya haklısın hakkımı ne olursa olsun aramalıyım.

bay_cin haklı olabilrisin bunuda araştıracagım her kimse bunu yapan davayı ona açacagım.

Ahmet;
    Sanırım bu 2 maddeye istinaden dava açabilirsin, okudum açabilirsin diye yorumladım bide sen ve diğer arkadaşlarda okusunlar diye aşağıda maddeleri yazdım.

TÜRK CEZA KANUNU

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
    İşkence ve Eziyet

İşkence
    MADDE 94. - (1) Bir kişiye karşı insan onuruyla bağdaşmayan ve bedensel veya ruhsal yönden acı çekmesine, algılama veya irade yeteneğinin etkilenmesine, aşağılanmasına yol açacak davranışları gerçekleştiren kamu görevlisi hakkında üç yıldan oniki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
    (2) Suçun;
    a) Çocuğa, beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye ya da gebe kadına karşı, İşlenmesi hâlinde, sekiz yıldan onbeş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
    Koruma, Gözetim, Yardım veya Bildirim Yükümlülüğünün İhlâli

Yardım veya bildirim yükümlülüğünün yerine getirilmemesi
    MADDE 98. - (1) Yaşı, hastalığı veya yaralanması dolayısıyla ya da başka herhangi bir nedenle kendini idare edemeyecek durumda olan kimseye hâl ve koşulların elverdiği ölçüde yardım etmeyen ya da durumu derhâl ilgili makamlara bildirmeyen kişi, bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

bay_cin çok teşekkür ederim araştırmaların yardımların için

ya arkadaşlar ben yeni giricem sınava engel durumumu belirten rapor ve dilekçe gönderdim. sınav giriş yeri engelli salonu diyor. bu durumda ek puan avantanjından yararlanabilicem mi? biri bana ayrıntısıyla bu işi açıklarsa çok sevinirim. rehber hocalarının hiç bilgisi yok çünkü..

sevgi56;

engelli olduğun için neden ek puan alasın ki? süre uzatması yapılır mı bilmiyorum ama engelli olmandan dolayı ek puan falan verilmez.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Doğru Tercihe bakarsanız orada engellilere ek kontenjan açılmış. Ve bir öğretmenim engelli olarak aldığı ek puanla üniversiteye yerleşebilmiş. Bu sayfada bazı arkadaşlarda buna benzer şeyler yazmışlar. Engellilere bi avantaj kesinlikle sağlanıyor bundan eminim. Benim öğrenmek istediğim şu an engelli salonu die gözükü giriş yerim bu durumda raporum kabul edilmiş demektir. Peki engelli kontenjanından kesinlikle yararlanabilcem mi? istediğim bölüm için 10-15 puan açığım var diyelim bu sayede o bölüme yerleşme durumum var. Arkadaşlar bilgisi olan lütfen benle iletişim kursun.

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı