+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
YGS'de gizli şifreler - cevaplar!?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart YGS'de gizli şifreler - cevaplar!?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar

Böylesine bir dahice şifreyi çözenibilip uygulayan rahatlıkla istediği dala girer...
    Kime nasıl güveneceğiz...Çalışıp emek sarfeden enayi mi?
    Neden böle bir şifreye gerek görüldü.???Her sene bu tip sorunlarla karşılaşacağına çocuklar hiç sınav olmasın daha iyi...Sıkı denetim var sıkı bir sınav yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...Bu şifreler daha bir başlangıç esas sorun sınavlara girdikçe ortaya çıkacak bu ilk sınavda şifrenin ilmini alan çocuklar böle bir şaşırtma içine girip şanslarını deneyecek sonuç =0
    Yani bizim sınav sistemlerimiz hep sorunlu hem hayal kırıklığı...
    Olan çalışıp emek sarfedenlere oluyor...

Şifre ne onu tam anlıyamadım ?Örnek veririmisin Şirine

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

olur mu böyle saçmalık aralarında ikişer fark var die şifrelimi oluyor

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: MESTAN Mesajı Gör
    Şifre ne onu tam anlıyamadım ?Örnek veririmisin Şirine
    şıklardaki sayılar küçükten büyüğe doğru sıralanınca değişmeyen şık doğru cevap çıkıyor...!!!
    örneğin... A)6 B)2 C)10 D)8 E)4 =

A)2 B)4 C)6 D)8 E)10 D ŞIKKI DOĞRU CEVAP OLUYO..

Ösym açıklama yapacakmış.Bir sonuç elde edilemeyecek ama merakla açıklamalarını bekliyorum.
    Ülkede rezillik,kokuşmuşluk,ahlaksızlık diz boyu.
    Önce KPSS şimdi de YGS.
    Sırada da sanırım Haziran'daki seçimler var.

ÖSYM kitap yazsın bence DA VİNCİ şifresi gibi kitabın adı da YGS ŞİFRESİ olsun Yani işi böyle trajikomik bir hale getirdiler ya pes diyorum.Bir değil bin açıklama yapsalar ne değişecek?

Herşeyde bir oyun herşeyde bir hile. Hiç iyi günlere kalmadık.

ÖSYM saçmalamış açıklamasında, neymiş efendim?Sınavda kullanılan kitaplar internette yayınlanacakmış, ama ne zaman?O kitabı tarayıcıdan geçirip pdf formatına aktarmak sonrada internete koymak 30 dakikanızı bile almaz ama siz 2 saat laga luga diye kuru kuru açıklama yapmayı tercih ediyorsunuz!

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    O kadar çocuğumuzun çalışmasına emeğine yazık,her sene bir sorun çıkıyor,neden bu işi adam gibi yapmıyorlar,bir çok öğrenci mağdur oldu,yazıklar olsun bu hileyi yapanlara...

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı