abi nasil başvurulacak bende bu sene fırat üniversitesini kazandım
|
|
|
|
30 Eylül 2010 Güncel:
Güncel: Burs başvurusu için yeterli sayı fazlasıyla tamamlandı. O yüzden yeni başvuru alınmayacak... Bu bursu alan arkadaşlar olursa, lütfen yazsın buraya.
Engelli 2 üniversite öğrencisine burs verilecek.
Burstan yararlanmak isteyen kişiler buraya yazarlarsa, onlara burs için iletişim kurmaları gereken arkadşaımın email adresini özel mesajla gönderirim...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
abi nasil başvurulacak bende bu sene fırat üniversitesini kazandım
Hüseyin, sana özel mesajla arkadaşımın email adresini yazdım. Onunla iletişime geçmelisin.
Ve lütfen sonucu buraya da yaz...
tamam abi yazarım
abi bende nevşehir üniversitesini kazandım bende başvurmak istiyorum
Sana da özel mesajla iletişim bilgilerini gönderdim.
Sonucu buraya yaz e mi.
banada gönder maili bende geçim iletişime
bende burs istiyorum...hiç bi kurumdan burs alamadım...
bende bursdan faydalanmak istiyorum. banada yollar mısın abi.
mail attım inşallah hayırlı sonuçları olur...
Bende ünv.ye devam ederken c5 of li oldum. Devam ediyorum eğitimime. Burs almak isterim.
abi bana da yollar mısın?
Burs için başvuruda bulunmak istiyorum, gerekli bilgileri alabilir miyim?