+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Toplam 11 mesajın 1-11 arasındakiler
İşaret dilini öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim?

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Standart İşaret dilini öğrenmek istiyorum. Ne yapabilirim?

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    ben engelli biri değilim fakat iaşert dilini öğrenmek istiyorum. gönüllü olarak işitme engelli insanlar için neler yapabileceğimi merak ediyorum
    bu konuda benimle iletişim kurarsanız sevinirim.
    bu arada ben kayseriden yazıyorum

ben de kayseriden yazıyorum işaret dilini az çok biliyorum. siz de işaret bilene ne kadar çok iletişim kurmaya çalışırsanız o kadar çok cabuk öğrenirsiniz...

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

işaret dilini öğrenmek tıpkı yabancı dil öğrenmeye benziyor...
    ne kadar pratik yapıp tekrar ederseniz o kadar akıldı kalıcı oluyor...
    diğer konu başlığında yazmıştım, TİV (Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfının) bu konuda CD ve kitapları mevcut... Kursa gittiğimizde almıştık...

kgokce mailinize yanıt alabildiniz mi bu konuda, merak ettim..

tb-kt açtığınız bu konu ile ilgili şu başlığı incelemenizi öneririm...

Türk İşaret Dili her yerde aynı mı?

antioksidan
    verdiğiniz adrese hiç mail atmadım kı. dorusu pek ilgimi cekmiyor işaret dili felan. bildiğim az cok işaret dili bana yetiyo da artıyo bile. Bi ara cok hevesliydim öğrenmeye, baktım öğrendikce konuşmayı unutuyor gibi oldum!! bunu farkedince daha cok konuşmaya odakladım kendimi ))

sizi keopsEs ile karıştırdım kusura bakmayın...
    konuşmayı unutmak gibi bir endişeniz varsa bol bol gazete ve kitap okumanızı tavsiye ederim.. hatta olanağınız varsa zaman zaman sesli okuyun...
    Konu Anti Oksidan tarafından değiştirilmiştir (23.04-2010 Saat 00:41 ). Gerekçe: keposEs değil keopsEs.. düzeltildi...

bol bol kitap gazete okurum ama sesli okumayı sevemıyorum yapamıyorum .) kendimi kıdemli deli zannediyorum

o halde birilerine okuyormuş gibi okuyun... bu zannınızdan kurtulun...

Ben bu konuda Anti Oksidan'ın verdiği linke de yazmıştım. Buraya da yazayım. Ben de tamamen işaret dili öğrenmek istediğim için İstanbul'daki bir işitme engelliler lokaline gitmiştim ve işaret dilini öğrenmek istediğimi söylemiştim. Gayet güzel karşılıyorlar sizi. Kendinizi de hemen evinizde gibi hissediveriyorsunuz. Git geller başladıkça zaten ahbaplıklar da başlıyor. Hem gönüllü olarak da çalışabilirsiniz oralarda. Ben telefonlaşma ve faks çekme konusunda yardımcı oluyordum onlara. Hem öğrenmenizi de hızlandırıyor. Onlar işaret diliyle size anlatıyorlar, siz de telefondaki eşine dostuna akrabasına anlatıyorsunuz. Dışarıya da taşıyor bu arkadaşlıklar. Tadından yenmez dostluklar başlıyor. Google'dan Kayseri'de bir dernek olup olmadığına baktım ve karşıma Kayseri İşitme Engelliler Koruma ve Kalkındırma Derneği çıktı. İnternet sitesini bulamadım, ancak dernekler genelde birbirleriyle iletişim halindelerdir. O yüzden Kayseri'deki bir başka dernekle veya buradaki arkadaşlar vasıtasıyla ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

Umarım bu bilgi işinize yarar.

ben antalyadan eğer öğrenmek istiyosan kitapları satılıyo ordan öğrenebilirsin (engelli değilim)

Kitaptan öğrenmek zor olur.bu işaret diline kimi karşı çıakr kimi destekler.tuhaf bir dil kabul etmek gerekirse.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    işaret dili kursları var onlara gidin

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı