Text İçerik: Körler ve az görenler için forumun sadeleştirilmiş hali

+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 1 / 93 1 2 3 4 5 11 51 ... SonSon
Toplam 1393 mesajın 1-15 arasındakiler
Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Exclamation Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Selam arkadaşlar,ben Mersin Halk Eğitim Merkezi Açıköğretim Lisesi ve Açık İlköğretim Okulu'nda görev yapıyorum,öğretmenim.
    Bir çok engelli arkadaşımız eğitimini tamamlayamamakta veya örgün eğitim yerine yaygın eğitimi tercih etmekte olduğu için, açıköğretimde çalışan tecrübeli biri olarak sorularınıza cevap vermek ve bilgilendirmek istiyorum,buraya açıköğretimle ilgili her türlü merak ettiğinizi yazabilirsiniz,bilgim kadarıyla elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım,açıköğretimle ilgili tüm işlemler artık internet üzerinden yapıldığı için ve açıköğretimde okuyan Türkiye genelindeki tüm engelli kardeşlerimize de yardımcı olabileceğime bilgilendirebileceğime inanıyorum.
    Saygılarımla,
    Melek Derya ASLAN

ÖNEMLİ DUYURU

Arkadaşlar,
    Meb sistemi çöktüğü için sınav giriş kağıtlarını alamayanlar 0312 444 83 83 çağrı merkezini arayarak sınava gireceği okulu öğrensinler,Okulun yerini bildikten sonra sınav giriş kağıdı olmadan öğrenci kimlik kartları ve nüfus cüzdanlarınızla sınava girebilirsiniz....

Başarılar...

asi93;

insallahhhhhhhhhhhhh

----------

bir sorum olucak ogrenci kimlik kartım yok sınava girebilirmiyim???

peki salon ve sıra numaraları ne olucak nasıl oluyo böle bişey ya

----------

dakikalarca beklemenin sonucunda sonunda müşteri temsilcisine bağlanılabildi 5 binin üzerinde öğrenci olduğunu ve sistemin çöktüğünü söylediler yarına kadarda düzelmeyebilirmiş ama neyseki bilgilerimi alabildim buda bana ders olsunmelek derya hocam çook teşekkür ederim tel nosunu verdiniz için

hocam ben öss formu aldim açık oğretime gidip onu onaylatmam mi gerekiyor. kredi bilgilerimi donemimi falan inceleyecekler mi onay vermek için. 124 kerdim var alan kredimde 51. donemim 9

benim toplam kredim 170 alan kredim 8 öss ye girebilirmiyim???

hocam bize kpyaa gönderin allah aşkınaa

hocam össye son sınıf düzeyinde olan herkez girecekmiş oylemi. sene sonunda mezun olamazlarsa sorumluluk kendilerine aitmiş?

Yha hocam bhen 2 şey sorucamda 1. Ben bu sınavlra giremedimde 2. Dnem ne yapacağım2.halk eğitim merkezimi başka bi halk eğitim merkeziylen değiştirebilrmiyim?lütfenn cvp yazınnn

hocam ben bir şey sorcam benim alanım TM kredim bu sınav dan sonra 96 kredi + 30 alan kredisi olcak mat-2 ve ingilizce-3 bu 2 dersten belki kalabilirim ben bölümümü genel kültür olarak değiştirirsem kaldıgım bu 2 ders i vermek zorunluluğum var mı birde genel kültür bölümünden mezun olursam üni. hangi branşları seçebilirim (gerçi daha yolun başındayım ama üniversite sınavlarında iyi puan alırsam TM bölümünden branş seçebilirmiyim MESELA ben tarih öğretmenliği veya tarih ile alakalı bir üni okumak istiyorum bunun için TM okumak şart mı ?) bilgi verirseniz sevinirim hocam lütfennn....

hocam coğrafya çok zordu coğrafya 1 ve coğrafya 2 çok sıkıcı konular dil anlatım4 çok basitti

bize sınav kitapçıklarını verdiler

nurulayn91 coğrafya kolay derstir nasıl zorlandın sen bngeçen dönem 3 ü aldım koladı ve bu dönem 4 ü aldım bu da çok kolaydı sınav kitapçılarını vermeleri iyi oldu meb in yeni kararı imiş

Hocam şimdi ben össye başvuru yapiyim mi yapmiyim mi?sene sonu kredilerimi tamamliyorum ama yinede bi abla olarak ve hoca olarak sizinde gir veya girme demeniz benim için onemli. öss formunu aldim eğer girebilirsin derseniz yarın başvuru mu yapacagim hocam. Sağlıklı günler dilerim

hasan kardeş bilmem ki coğrafya dersini sevmiom ya çok karışık karstik şekiller ovalar bzullar hep şaşırdım valla en kolayı din kültürü ingilizce 1 de hepsini d yaptım

Engelli çocuklar için ürünler: Özgür Bedenler
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Nasıl kitapçıkları verdiler bize vermediler birde sınav soruları açıköğretim sitesinde yayınlanacak mı ?

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 / 93 1 2 3 4 5 11 51 ... SonSon

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık