+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 93 / 94 İlkİlk ... 43 83 89 90 91 92 93 94 SonSon
Toplam 1409 mesajın 1,381-1,395 arasındakiler
Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: fatih530 Mesajı Gör
    Ben teşekkür ederim hera Açık İlköğretim hakkında pek bilgim yok daha ayrıntılı yardımcı olamadığım için k. bakma
    asıl bilgiyi ,okul adresini biliyosun ya o da süper

siteye baktım kayıt yenilemeleri çok basitmiş
    tekrar teşekkür ederim

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: hera Mesajı Gör
    asıl bilgiyi ,okul adresini biliyosun ya o da süper

siteye baktım kayıt yenilemeleri çok basitmiş
    tekrar teşekkür ederim
    Rica ederim hayırlı uğurlu olur inşallah

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

Arkadaşlar biran önce ders seçiminizi yapın.Zira mağdur oluyorsunuz sistem otomatik atıyor geç kalmayın.

benim bir arkadaşım var aöf ilköğretim 6. sınıfta engelli ingilizce kitabını yok diye vermemişler ve sınava nasıl hazırlanacağını bilmiyor sınava 2 haftası var o kadar para yatırıyor kitabını bile alamıyor bu nasıl bir iştir anlayamıyorum .

(istanbul için)bilgi evlerinde ücretsiz ingilizce dersi veriliyor...bildiğim kadarıyla kayıt yaptırdığında üç senenin kitapları birdefa da veriliyor.

yanlış biliyorsunuz sadece 6. sınıf almış istanbulda da değil

eşim geçen sen kayıt oldu ve tüm 3 yılın kitaplarını verdiler ayrıca daha ikinci sınavda 7.ve 8.sınıftan bazı derslerden de sınav oldu.Sınavlardaki başarı durumunuza göre bir senede(3sınav)mezun olabiliyorsunuz. Eğer bu sene yönetmelikte değişiklik olmadıysa böyle;bende bildiğimi paylaşıyorum)

açık ilköğretim e şikayet edebilir engelli olduğunuzu iletebilirsiniz!

arkadaşlar bu öğrenci belgesini halk eğitim merkezlerinden vermiyolar okula gidip de alan varmı acaba

ögrenci belgesi derken sınava giriş belgesimi eger onu soruyorsan netten kendin çıkaracaksın,eger ögrenci belgesi almak istiyorsan bi okulla görüş..

Standart eşit ağrlktan genel kültüre geçiş

arkadadslar eşt ağirlıktan genel kültüre geçmek istiyorum su an mezun olmama alan kredıden 10 kred lazım ama br turlu veremdımm bu yuzden genel kulture gececegm su an toplam 182 alan kerdim 70. genel kulture gecmek ıstyorum kredılerımde ne gibi degısıklık olur bılgısı olan yardmcı olursa sevınırım tesekkurler

merhaba
    bakan dinçer açıklama yaptı çalışkanlar 3 yıl tembeller 6 senede mezun olacak diye . bu açık liseyi etkilermi acaba kredisini tamamlamayan 6 senedir okuyan mezun olabilirmi :S

Ne zaman yaptı bu açıklamayı?
    Açıklamayı tam bilmiyorum araştırayım bir.

Okudum açıklamayı. Sanmıyorum açık öğretime uygulanacağını. Meb bilgi edinmeden bir mail atıp sorun isterseniz.

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    şimdide zorunlu eğitim 12 yıla cıkıyor yasalaşıyor . 4 4 4 . ee açık öğretimde okuyanlar ne yapacak . 2.5 senede çalış bitir demek kolay

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı