+ Konuya Cevap Yaz + Yeni Bir Konu Aç
Sayfa 9 / 94 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 59 ... SonSon
Toplam 1409 mesajın 121-135 arasındakiler
Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Click here to increase the font size Click here to reduce the font size

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    y4sin;

cok sagol oh bea ya k bkmayın hep soru soru soruorumda hiç bi bilgm olmadıgı icin siteyede girmio zaten:S soruda soramıoruz son 2 sorum daha var smdi kızacan ama

smdi ben 3ten baştan mı başlıacam yoksa kaldıgım yerdenmi devam edecem

2 sorumda dielimki acık liseyi bitirdim normal öss ye girebilirmiyim ?

öncelikle merhabalar ben bi konuda KESİN bilgi almak istiyorum herkes bişeyler söylüyor bu konuda kesin bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinecem ben aol de okuyorum şu an TM bölümündeyim FEN (sayısal) bölüme geçeceğim ama avantajlarım ve dezavantajlarım neler olur bilgisi olan varmı bu konuda yani alan değiştirdiğim için KREDİ veya ALAN KREDİ min azalma ihtimali varmı ? yani alan değişirsem aol un uzama ihtimali varmı KESİN bilgi verebilcek arkadaş varsa çok memnun olucam....

3. Tekerlekli sandalye merdiven çıkma cihazları EBİZ'de... EBİZ'de onlarca marka ve model akülü sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model manuel tekerlekli sandalye EBİZ'de onlarca marka ve model ayaga kaldiran akulu sandalye EBİZ'de hasta taşıma sistemleri ve liftler

kaldıgın yerden baslcaksın ve ayrıca oss ye girebilirsin dogus...

soylu61;
    ben sözeldeyken temme geçtiğimdee kredilerde azlma olmuştuu yanii bugune kadar senn hiç fen bilimlerini görmedğin ininn azalma olcakk

ben smdi kayıt işlemlerimi yaptırdım derken bazı seyler cıktı... smdi ben anlamadıgım sey su ben meslek lisesi bobinaj bölümüden ayrıldm açık liseye kayıt olcamda :S smdi ben başka bölüm fln secememi secersem hangi bölmleri secebilrm yani en kolay bölüm olması bnm acımdan daha iyi
    2 sorumda yüz yüze egitim fln yazıo internette o ne anlama gelio yani normal okulamı gidecem ?:S yardımcı olun lütfen

kardeşim kayıt olacağın zaman sana söyleyecekler zaten yaww söylemezlerse sen sor en kolay bölümde sana kalmış herkesin kafası ayrı bence sözel bölüm ezber soruyorlar sölim ama ezberin kuvvetliyse seç olmazsa tm seç olmazsa mf seç onuda mı beğenmedin genel kültür seçyüz yüze eğitimde mesleki açık lise için

melek abla veya arkdaşlar bir sorum olacak ;
    bu açık öğretim lisesinde okuma hakkı kaçtır mesela hep sınavlardan kötü not aldık geçemedik bi türlü okuma hakkı yok mu mesela 3-4 kere vardır bilgi verir misiniz yani normal lisede 2 kere üst üste kalınca atıolar açık lisde kaç kere geçemezsek atarlar

Standart jon83

NURULAYN92 açık lisede kalma yok kredili sistem açıklise normal liselere göre çok avatajlı mesala kalma yok ayrıca 3 defa bir derse girdin eger hala geçemediysen o ders muaf oluyor muaf olmayan tek ders var oda en basiti dil anlatım ayrıca 20 soruda 9 dogru yaptıgın zaman o dersi geçmiş oluyosun 11 tane yanlış yapsan dogruları etkilemiyor açıklise çok basit dersine çalış verilen kitaplara çalış bütün dersleri yaparsın hadi bir taktik vereyim açıklisede en fazla anılabilicek kredi 4 dür bak sen istersen sorulan 20 soruya dogru cevap ver 4 kredi alırsın istersen 9 krediyi dogru cevapla aynı krediyi alıcaksın onun için çok fazla derslere girdiginiz için bir tek ders için fazla zaman harcamayın bak ne güzel sınav 3 çıktı yani senede 90 kredi eder iyi çalış en fazla 3 senede bitirsin açıklisede kayıt yeniledegin sürece sınavlara girersin sende 3 kez kayıt yeniliyceksin şimdilik bu kadar

jon83;

hayırlı olsun diplomanı aldın mı

ya bu ne biçim bi sistem ya açık liseye kayıt olamiyorum... !!!
    yaşım 19 kayıt yapmıolar :S askerlik yapmadıgıma dair kagıt istediler halk merkezi askerlik şubesine git dedi askerlik şubesine gittim yaşın dolmadıgından böyle bi kagıt veremeyiz dedim bu seferde kayıt yapmıyolar ne yapacam ben şimdi :S ?bilen yokmu ya

tekrar git halk egitime askerlik subesinden sana soylenileni onlara sole...ve kayıt olduktan sonra da sozel e falan gecme 4 sene tekrar okumak istersen o ayrı tabi ...kaldıgın yerden devam etmek istiosan kendi bolumunden devam edersin

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: asi93 Mesajı Gör
    jon83;

hayırlı olsun diplomanı aldın mı
    bu yazıyı bigun ben sana yazcam asi

ayyy valla heycanlandımmm inşallahhhhhh

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: asi93 Mesajı Gör
    ayyy valla heycanlandımmm inşallahhhhhh
    insallah sonrada bana yaz xD

tabikiiiii sen ne zaman mezun oluyosun

Özgür Bedenler: Engelli araç sistemleri
    Özgür Bedenler: Engelli Asansörlerinde Çözümün Adresi
    Lamira - Easy Life: Engelleri kaldırır...
    Engelli araçlarına özel Türkiye'nin ilk ve tek kaskosu
    Ottobock. Ortez, protez ve tekerlekli sandalye. Kişiye özel mobilite çözümleri. Daha fazla bilgi için hemen tıklayın!
    İMC Medikal: Akülü Sandalyeler, Manuel Sandalyeler, Akülü Engelli Araçları, Ayağa Kaldıran Sandalyeler, Walker ve Yürüteçler, Koltuk Değneği ve Bastonlar, Klozet Oturakları, Yedek Parça ve Aksesuarlar
    inş bu sene sonunda...ama öss ye girmedim daha oncede solemistim aslında xD

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 9 / 94 İlkİlk ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 59 ... SonSon

LinkBacks (?)

Başlığın Etiketleri

Mesaj Gönderim Yetkileriniz

• Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  • BB Kod kullanımınıza Açık
  • Efektler kullanımınıza Açık
  • [IMG] kodu kullanımınıza Açık
  • HTML kodları kullanımınıza Kapalı
  • Trackbacks kullanımınıza Açık
  • Pingbacks kullanımınıza Açık
  • Refbacks kullanımınıza Açık

alisveris.engelliler.biz: Manuel Tekerlekli Sandalye, Akülü Tekerlekli Sandalye, Scooter, Aktif Tekerlekli Sandalye, Çocuk Tekerlekli Sandalyesi, Koltuk Değneği ve Yürüteç, Ayağa Kaldıran Sandalye, Gündelik Yaşam Çözümleri, Karyola, Yatak, Yorgan, Rampa-Lift, Tekerlekli Sandalye Minderi, Engelli Asansörü, Araç Özel Donanımı